買電視機 / 換電視機 集中討論區 (47)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Sony 43"冇靚機
LG LCD電視用IPS,黑位差
佢話咩新科技改善左燒印問題
如果撇除燒印呢樣野 A8H聲畫係咪同A9G唔大分別?
同埋A8H好似冇A9G 既中置喇叭 會唔會都大影響?
同埋MASTER Series其實有咩特別之處?
太多問題 麻煩晒
1. A8H光少少
2. A9G中置喇叭功能需要駁AV AMP先可以用,兩部機電視喇叭數量一樣,只係A9G輸出高一倍
3. Master Series出廠色準會比較高
另外沒有聽過A8H有新技術改善燒印,純粹Sales亂吹
好的 麻煩晒你
解釋好詳盡
you are welcome
想問問55" A8H而家咩價位入叫做抵玩? 睇price見到$13000都有...但係百記/ 凶宅/ AVLife果啲大舖折左多數都係$18000左右
主要用黎睇戲+PS5, 是咪A8H都夠用?
細鋪$14380冇贈品
大鋪$16400左右,有$2000超市卷

A8H夠用

推薦大鋪AVlife買,安心,安全
AVlife你有冇問折實價?

如果想平可以去細鋪買,細鋪推薦AVoutlet,HDlife
55吋一萬蚊budget最抵玩邊部?
本來諗住買X9000H,但諗諗吓自己PS5又未必玩咁高階嘅game
55X9000H啦
唔該巴打!呢部好似周圍斷貨。
如果唔因為個hdmi 2.1,仲有冇其他更加好嘅選擇
沒有
Q60A係唔係對比90H差幾皮
90J水同90H行依家係差唔多價好難揀
Q60A對比90H係差幾皮, 90H應該同Q80T比
SONY水貨好多功能冇左, 你自己諗
YES
TCL C716 55” 點睇
五千零有QLED Dolby vision 好似好抵玩
有冇巴打用緊
買*** 水啦
支那垃圾機 完
換左部sony 49’ x9500h
但係用黎打switch既時候好似有delay
想問係咪setting問題
請開GAME MODE
畫質模式?我搞左都係delay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞