[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
I7 7700 gtx980夠唔夠全開1080
16gb ram gtx950
開low冇lag 係fps低 得40左右

其實隻game地圖大先食咁多ram
佢cpu同顯卡要求都唔高

desktop 多數嘅機都meet到個要求
係要多野load 所以部分機ram唔夠 所以lag

但係9系卡嘅notebook 960m以下嘅只係meet到最低配備咁濟
未計notebook冇乜幾何長期fullload
所以一到複雜少少嘅場就會lag
夠ram都冇用
I7 7700 gtx980夠唔夠全開1080

有16ram就唔會點lag
不過呢啲野好死嘅 你散熱唔夠好都係有時有跌fps
搭單一問
GTX970+12gb ram開中
成日一落地就破圖,入唔到屋,要等一兩分鐘先好番
但係玩落去好順,冇lag

到底係邊part有問題?
搭單一問

Cpu
搭單一問

牛仔用咩u
屌你老母 垃圾GAME 第一次贏 仲要SOLO贏 出返去睇STAT
AS SOLO WIN 0
BLUE HOLE改名做ASSHOLE

仆街 贏完隻手仲震緊 滿心歡喜睇數據

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

STAT都要等 重開驚都冇

做咩姐你
食你個1 WIN 有乜用,過一排再check 咪有
之前試過stat 1,2日冇更新tim 你咪要拎刀斬人

玩左一個月 第一次贏緊張啲 好正常啫
你第一次贏就畀人食win 你都唔好受啦

我個次都係隔一陣先有stats
新ser SEA係咪低ping過asia?
屌你老母 垃圾GAME 第一次贏 仲要SOLO贏 出返去睇STAT

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

做咩姐你

點解會緊張
至緊張都係打緊個陣姐

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

做咩姐你

點解會緊張
至緊張都係打緊個陣姐

第一次贏嘅證明ma 同係大學畢業唔畀畢業證書你一樣啫

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

做咩姐你

點解stat都要等

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

做咩姐你

點解會緊張
至緊張都係打緊個陣姐

btw打到最後二個真係手都震埋
新手想買黎玩 有冇人會帶新手體驗👋🏻
近排玩左兩三個禮拜last man standing..然後比佢食左個第一就唔想玩 但我又驚我部手提玩唔起battlegrounds,我有睇配置但想知道實際情況,
I7-5500U、GTX950M、8GB RAM(我知9成玩唔到,應該會加多8GB...)
咁樣有冇機會唔LAG玩到?

唔該哂各位巴打 我知最低要求一定係呃人架啦
近排新機玩依隻Game會Network lag
玩Rainbow Six一樣 會唔會係個battleyes問題?
近排玩左兩三個禮拜last man standing..然後比佢食左個第一就唔想玩 但我又驚我部手提玩唔起battlegrounds,我有睇配置但想知道實際情況,
I7-5500U、GTX950M、8GB RAM(我知9成玩唔到,應該會加多8GB...)

我舊機760喎... 反而依家上左1080ti會過熱WTF

lag就lag硬 不過應該都有 30到40FPS嘅
今日先down 想搵隊友一齊玩

玩到 較哂VERY LOW
E家邊度買會平D

幾時會再有特價 88 蚊??

我都係8gb ram , 玩到好順WO (玩呢隻GAME基本上都唔會聽歌/做其他野) 其實RAM夠晒用

後期,可視,防鋸我都開極致 其他開中

有試過裝優化 玩到頭暈

我都係8gb ram , 玩到好順WO (玩呢隻GAME基本上都唔會聽歌/做其他野) 其實RAM夠晒用

後期,可視,防鋸我都開極致 其他開中

有試過裝優化 玩到頭暈

唔記得講 都有60+FPS
有無新手一齊玩 無朋友
Discord group d 人好撚自私,自撚私就玩solo 啦,組乜野4排?收圈自己有bucky就衝入圈loot 野,3個隊友就要on99 跑,又唔車多個去搵車。最尾隊友死撚哂,比你全身神裝你一打五十咩。
再唔係就有d 撚樣係到命令人,屌你老味隊友陪你玩,你下下咁惡屌鳩人,抵你自己單機無人同你玩。
仲有隻小學雞,聲都未變唔緊要,我都係10歲左右開始打機,但咪撚係到嘈啦,把雞仔聲真係好撚難頂,又成日笑鳩人廢你自己好撚勁?
Discord group d 人好撚自私,自撚私就玩solo 啦,組乜野4排?收圈自己有bucky就衝入圈loot 野,3個隊友就要on99 跑,又唔車多個去搵車。最尾隊友死撚哂,比你全身神裝你一打五十咩。
再唔係就有d 撚樣係到命令人,屌你老味隊友陪你玩,你下下咁惡屌鳩人,抵你自己單機無人同你玩
仲有隻小學雞,聲都未變唔緊要,我都係10歲左右開始打機,但咪撚係到嘈啦,把雞仔聲真係好撚難頂,又成日笑鳩人廢你自己好撚勁?

多左批新人入 質素差好多 特別係呢一兩個月先join個班
紅字 有強烈同感
有次遇到個A字頭既 入到黎又話自己係老手又要lead 亂咁黎 自己死就屌人唔救 人地死就話人係咪唔識玩 痴撚線 玩左幾場就quit game算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞