[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
霧地場d友連槍都唔敢開
D人仲camp撚過之前

好波呀LAST 5件同我搞啲咁既野
把新槍mini14既槍聲嘈到

係咪可以周圍執到?

係,把槍我地下執
20發子彈既SR黎,冇得轉全自動
但聽聞裝左補正器之後幾乎冇後座力

用落似乎細力過SKS好多,但優勢係多一倍子彈同穩D
不過咁岩果場落雨+拎到SR滅聲器偷襲先殺到人
未測試正面對槍會點

咁即係係一把用5.56多10粒彈嘅SKS?

好用過sks 但未知dmg係點
正面對鎗miss頭一發就死硬

如果sks配左尾托 mini14輸好多 係後助力
Tommy Gun依加周圍執到 加個擴容有五十發 痴撚線

可惜冇鏡

無鏡都照殺啦!

痴線呢把點會放落黎俾人執

彈速快到傻

tommy gun rpm快ump 少少咋喎
同uzi vector 比仲差好遠啵
新手一問
用5.1 或者7.1 headset 會容易分到槍聲方向

可惜冇鏡

無鏡都照殺啦!

彈速快到傻

但有五十粒彈
新手一問
用5.1 或者7.1 headset 會容易分到槍聲方向

2.0 市面上除左sennheiser GSX 1000個7.1其他全撚部都係垃圾
上網成日睇到人地玩zombie mode
其實點樣整
上網成日睇到人地玩zombie mode
其實點樣整

有自訂房
屌佢老母,入唔撚到SER呀
個SER咩事呀大佬
屌佢老母,入唔撚到SER呀

屌,on9 server
有無人更新完覺得順左?

可惜冇鏡

無鏡都照殺啦!

彈速快到傻

tommy gun 真心好用,2條友死剩我自己都13殺食雞
有無人更新完覺得順左?

更新完入大城lag左好多
有無人更新完覺得順左?

入霧場順到仆街
佢根本無預咁多人玩
今日岩岩破左steam既同時在線人數
原紀錄係15年dota2創
有無人更新完覺得順左?

入霧場順到仆街

1080表示霧場全程144
想問下巴打們 $188 是咪歷史低價

屌 唔係正價黎咩

屌 唔係正價黎咩

上淘寶買$140+左右

屌 唔係正價黎咩

上淘寶買$140+左右

差嗰十幾蚊要俾支那狗賺仲要唔知信唔信得過 188食餐飯都冇撚左啦

屌 唔係正價黎咩

上淘寶買$140+左右

差嗰十幾蚊要俾支那狗賺仲要唔知信唔信得過 188食餐飯都冇撚左啦

咁佢講到歷史低價以為佢想趁平買呀嘛
188邊個care 玩幾日已經賺返500

屌 唔係正價黎咩

上淘寶買$140+左右

咁佢講到歷史低價以為佢想趁平買呀嘛
188邊個care 玩幾日已經賺返500

漏咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞