[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike

steam http://steamcommunity.com/id/siuchau/
好友加加

真係有人玩殘體

繁體黎 佢勝利畫面未轉姐
唔係wo 佢中文係咁 我自認小學雞 唔識英文 要睇殘體

玩左12場solo終於贏翻場
啱啱玩一個人都殺唔到
硬係覺得呢隻GAME SOLO好無癮
所以諗緊入唔入手好
玩solo玩到悶 想招隊友一齊玩下

tg: siuming123
弓係咪最高攻
想問下電腦8g ram玩會唔會疾?

Usage 大約 6gb
屌你老母 垃圾GAME 第一次贏 仲要SOLO贏 出返去睇STAT
AS SOLO WIN 0
BLUE HOLE改名做ASSHOLE
屌你老母 垃圾GAME 第一次贏 仲要SOLO贏 出返去睇STAT

仆街 贏完隻手仲震緊 滿心歡喜睇數據

藍窿走我雞數屌你老母

玩左12場solo終於贏翻場

屌你老母 我畀隻GAME食數據 第一次SOLO贏

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

STAT都要等 重開驚都冇

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

做咩姐你
食你個1 WIN 有乜用,過一排再check 咪有
之前試過stat 1,2日冇更新tim 你咪要拎刀斬人
btw 我d win真係冇哂

想買黎玩 本身諗緊洗唔洗加大條ram

最少12G
開頭8G玩一落去d 屋會變晒抽象畫

藍窿走我雞數屌你老母

你隔一陣再check

做咩姐你
食你個1 WIN 有乜用,過一排再check 咪有
之前試過stat 1,2日冇更新tim 你咪要拎刀斬人

玩左一個月 第一次贏緊張啲 好正常啫
你第一次贏就畀人食win 你都唔好受啦

想買黎玩 本身諗緊洗唔洗加大條ram

最少12G
開頭8G玩一落去d 屋會變晒抽象畫

16gb ram gtx950
開low冇lag 係fps低 得40左右
16gb ram gtx950
開low冇lag 係fps低 得40左右

notebook 差唔多啦 960m 16gb ram都未必keep到60啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞