[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
EU 繼續求隊友
新手
Post冇追過
想問下係咪一定要入曬steam TG同Discord gp?

你打機係咪一定要經過審核歲數先可以買game
搭單一問
GTX970+12gb ram開中
成日一落地就破圖,入唔到屋,要等一兩分鐘先好番
但係玩落去好順,冇lag

到底係邊part有問題?

牛仔用咩u

I5 4460

同你CPU GPU一模一樣
不過我16gb ram
完全無破圖問題
巴打可以參考吓

我之前都要load 一兩分鐘,轉左隻game 落ssd 就ok冇事
用8gb ram
搭單一問

牛仔用咩u

I5 4460

不過我16gb ram
完全無破圖問題
巴打可以參考吓

我之前都要load 一兩分鐘,轉左隻game 落ssd 就ok冇事
用8gb ram

i5-4570
gtx 1060 3gb oc
8gb ram
放埋入ssd都lag到仆街
結果上網搵左個改善fps下降既非官方檔嚟裝
依家開心遊玩中
搭單一問

牛仔用咩u

I5 4460

不過我16gb ram
完全無破圖問題
巴打可以參考吓

用8gb ram

i5-4570
8gb ram
依家開心遊玩中

下下都過8GB ram
搭單一問

牛仔用咩u

I5 4460

不過我16gb ram
完全無破圖問題
巴打可以參考吓

用8gb ram

i5-4570
8gb ram
依家開心遊玩中

下下都過8GB ram

64bit os 都食你2GB ram
依家打機8GB係基本
16GB會無咁吃力
新手
Post冇追過
想問下係咪一定要入曬steam TG同Discord gp?

你打機係咪一定要經過審核歲數先可以買game

問句姐唔係咁下化?
搭單一問

牛仔用咩u

I5 4460

不過我16gb ram
完全無破圖問題
巴打可以參考吓

用8gb ram

i5-4570
8gb ram
依家開心遊玩中

改善fps下降既非官方檔 link
搭單一問

牛仔用咩u

I5 4460

不過我16gb ram
完全無破圖問題
巴打可以參考吓

用8gb ram

i5-4570
8gb ram
依家開心遊玩中

改善fps下降既非官方檔 link

啱啱買左隻game 仲摸索緊究竟邊度有槍執
啱啱買左隻game 仲摸索緊究竟邊度有槍執

屋入面
死人個箱入面
玩左4個鐘 最好都係試過殺6排11
個圈愈細個人愈淆 成日要360度望下邊度有人

想問個圈愈細既時候 係咪應該貼住外圈行?
玩左4個鐘 最好都係試過殺6排11
個圈愈細個人愈淆 成日要360度望下邊度有人

想問個圈愈細既時候 係咪應該貼住外圈行?

其實入屋camp人最好

無屋既話其實係要多D走去CHECK位
主動去CLEAR附近有得做COVER既位仲好
殺得兩個人反而排第二

另外想問有無得睇敵人係邊個方向射自己? 有時個個都爬係塊草地度搏火 好難feel到佢係邊 尤其係最後1v1 更加難睇
玩左半個月淨係SOLO 食左2次雞同雙排1次
SOLO 玩到得番10個果陣好撚驚
好撚滾動
今日買game玩第五場食雞,頭兩次頭十真係勁淆
入到頭十就好緊張,完全靠耳機聽聲認位

但同時又見到d同我一樣嘅新手走上去掩體同人駁火
點解你地咁快有雞食
有次solo 跟住個圈鳩行下 咩人都見唔到 就排左第4
有沒人有睇開twitch,summit1g LIRIK之類。之前四個最出名既4排,成10萬人睇
殺得兩個人反而排第二

另外想問有無得睇敵人係邊個方向射自己? 有時個個都爬係塊草地度搏火 好難feel到佢係邊 尤其係最後1v1 更加難睇

一係聽聲 一係睇子彈窿 玩得多就會易搵到
有沒人有睇開twitch,summit1g LIRIK之類。之前四個最出名既4排,成10萬人睇

solo睇開twitch果個日本仔
間唔中睇直播學下D人既走位真係有用
最後2,3圈既判斷好左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞