[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
依隻game既狙係咪有彈道同埋拋物線 我見d人用狙都唔係對人既 係射預計既位同埋準心會抬高

好似冇重力
有子彈飛行時間

有 遠既要𣈴上d
依隻game既狙係咪有彈道同埋拋物線 我見d人用狙都唔係對人既 係射預計既位同埋準心會抬高

好似冇重力
有子彈飛行時間

點會無,page up page down就係咁用

好似冇重力
有子彈飛行時間

點會無,page up page down就係咁用

我好少會用
多數只會瞄上d
有冇巴打禁tab制果陣會卡一卡 我要較到低配置先順啲,到低係咩原因

16gb ram + 1060

優化問題
呢期隻game好似冇咩動靜
在任何圖形設置下陰影的渲染距離都將保持一致,以保證遊戲公平性
現在無法為不同功能綁定同一按鍵

冇得一鍵大跳 不過反正之後都會改走呢個bug
第一人稱伺服器好呀 快d開係亞服 第一人稱刺激d
第一人稱伺服器好呀 快d開係亞服 第一人稱刺激d

亞服有左好耐

我覺得有呢d小技巧用先用

唔通個個慢慢落樓梯行正門出返去咩

成個動作都唔流暢

我覺得有呢d小技巧用先好

成個動作都唔流暢
when update
when update

禮拜四
as fpp食左第5次雞 個種刺激感無法形容
拎m16a4射爆左條友個3呢頭盔

麻麻地鍾意m16

無乜配件裝

我覺得有呢d小技巧用先好

成個動作都唔流暢

我覺得最起碼要打爆左個窗先比咁跳
下載優化會唔會當外掛
下載優化會唔會當外掛

reshade官方講左唔會 其他唔知
不過個大霧天氣真係屈死d鷹眼

完全睇唔到遠野

麻麻地鍾意m16

無乜配件裝

M16最準
玩過幾鋪fpp, 真係刺激好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞