[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
新手想知
有冇咩技巧可以知道人地咩方向射緊我
聽聲好似都好難
有時係樹林聽到車聲 我都唔知邊到有車
推 solo食唔撚到雞
推 solo食唔撚到雞

食唔到咪周圍避
睇下執唔執到雞
推 solo食唔撚到雞

食唔到咪周圍避
睇下執唔執到雞

通常打到頭十 啲人全部squad 俾班仆街圍死
推 solo食唔撚到雞

食唔到咪周圍避
睇下執唔執到雞

你一條友去排squad?
槍法屎好慘 成日troll 鳩我個friend
推 solo食唔撚到雞

食唔到咪周圍避
睇下執唔執到雞

你一條友去排squad?

真心玩哩隻game d 死毒L咪害人 唔識溝通報位 有mic等於冇 on99咁見到敵人唔講位置自己即刻開片 即刻俾人知位置俾人夾 真係d 死啞狗就咪去group人睇到啦

最慘係d傻閪勁鐘意渣車周圍引火
大家有無試過用手榴彈炸死人? 仲爽過用車轆死人
幾時有zombie mode?
琴日食咗三次solo雞 有一次無開過槍 用車贏咗
你地係玩開高效定低效?
低效睇人好似清楚啲 但係部電腦推到高效唔開高效又好似好kai
Lauming
大家有無試過用手榴彈炸死人? 仲爽過用車轆死人

炸廁所
呢隻game 好大壓力 玩左十鋪最多都係13名 top10 唔到

慢慢學啦 我依家基本上玩到每一晚一雞

長期做老二

steam http://steamcommunity.com/id/siuchau/
好友加加

真係有人玩殘體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞