[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人
見住啲傻仔用Auto飛撚曬啲子彈打唔中好爽

我散彈打近戰都係55波 有時卡視角都死唔知點解

近戰分唔清楚幾時開鏡幾時右鍵幾時直接射

岩岩係監獄明明知道人地位置 靜步跳過去都射唔死佢(渣SCAR)

SCAR之前唔係有人話係最廢步槍咩?
我攞開M16同AK

m416 auto最易用又較為準
scar-L auto好飄, 但用2x/4x鏡急速點射又好準

(近戰) M416>AK>M16>SCAR-L
(中遠距) SCAR-L=M416>M16>AK

個人感覺

我就覺得M16最好用
利申:點射撚

AK>>>>>>all
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人
見住啲傻仔用Auto飛撚曬啲子彈打唔中好爽

我散彈打近戰都係55波 有時卡視角都死唔知點解

近戰分唔清楚幾時開鏡幾時右鍵幾時直接射

岩岩係監獄明明知道人地位置 靜步跳過去都射唔死佢(渣SCAR)

SCAR之前唔係有人話係最廢步槍咩?
我攞開M16同AK

m416 auto最易用又較為準
scar-L auto好飄, 但用2x/4x鏡急速點射又好準

(近戰) M416>AK>M16>SCAR-L
(中遠距) SCAR-L=M416>M16>AK

個人感覺

我就覺得M16最好用
利申:點射撚

AK>>>>>>all

Crossbow先係皇道
琴日拎M16 8倍 400米打撚死2件
同當年網頁版個隻有無關係?
下載優化會唔會當外掛

reshade官方講左唔會 其他唔知

我用reshade開game, 會block左dxgi.dll
點解決?
聽到有香港人去左doncup度玩

架仔比賽黎既

係,頭先開波果陣聽到有人開mic講屌你老母

睇TWITCH都無咩邊個架仔勁

有個好撚勁
有冇人1070ti都只敢開low

我760可以開 mid 喎

我好唔鍾意fps唔穩定

我960都係very low咋喎

fps 幾多呀ching
980+i5 4460全very low+view distance ultra都會stuttering

fps 幾多呀ching

咁我又無check 喎

今晚返去睇下先
大家用咩優化
960 推唔推到中效
下載優化會唔會當外掛

我用reshade開game, 會block左dxgi.dll
點解決?

試多幾次? 有時係會誤BAN
星期一都試過一次 第2朝又入得返

如果真係好想玩就搬走呢個FILE去桌面先
如果無reshade就唔想玩就唯有等官方FIX 通常都好快搞掂
大家用咩優化

moedaze+reshade
大家用咩優化

淨係有用前面個個 1060好似都有少少幫助

後面有咩功用?
大家用咩優化

後面有咩功用?

搞到個畫面 色差對比大D 易D睇到人

可以去YOUTUBE睇分別
大家用咩優化

後面有咩功用?

睇慣左reshade 既色一冇得用就好辛苦
聽到有香港人去左doncup度玩

架仔比賽黎既

係,頭先開波果陣聽到有人開mic講屌你老母

睇TWITCH都無咩邊個架仔勁

有個好撚勁

stylishnoob
下載優化會唔會當外掛

點解決?

將dxgi.dll改名做dxgi.dllabc
跟住開一次game
入到去之後關game
再將dxgi.dllabc改返做dxgi.dll
就應該入到game
大家用咩優化

後面有咩功用?

睇慣左reshade 既色一冇得用就好辛苦

咁官方話批准用既 無所謂啦

除非你係選手 會去參加比賽個D啦

BTW,上次睇gamescon都見有人用

但唔知佢地係改N卡個數位亮度(改到70有reshade差唔多效果)
定現場下載用reshade
淆底新手留名
想問下點樣將把槍轉連發/自動mode?
仲有點樣跳窗 要禁咩制?

成日solo淆到最後躝下躝下偷雞
淆底新手留名
想問下點樣將把槍轉連發/自動mode?
仲有點樣跳窗 要禁咩制?

成日solo淆到最後躝下躝下偷雞

轉mode唔記得V定B 我改左制

大跳C+space同時禁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞