[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
人地點玩都要你管
笑撚死

管你老母 我恥笑啲傻閪玩到成隻狗咁又關你事 死撚埋一邊啦

戰術既野識條鐵咩你,叫你stick together係咪要4條友0距離咁stick跟手比人一pack射死晒呀
學少少軍事野先學人出黎傾打法啦,高手
睇你個款連pop smoke都唔識
你呢d咪典型不思進取既廢老典範囉
人地點玩都要你管
笑撚死

咪撚係
去pochinki我有個小技巧 好多人都知 就係上屋頂打 成功打死哂d人居多 失敗多數衰on9

其實好多時死我係死係D CAMP狗到
搞到好撚唔爽

打到kda高d就好少人camp 而係主動去殺人
利申 唔知關唔關kda事

camp咩狗,要生存就係不擇手段,
打仗個sniper都唔會大叫 ALAHUAKABA 衝上去打啦

你打緊機咋 玩個遊戲都咁撚pussy有咩意思

同無玩開呢d game既人根本溝通唔到,你繼續抱住打cs個心態玩啦唔阻你

生存game除非好高手如果唔係都係等機會架啦 真係玩cs咩

其實只要稍為留心d都會聽到有動靜 跟本唔存在高唔高手 高手除咗對槍嘅認知好d之外就係佢地連好細微嘅位都會留意
利申:個人意見
去pochinki我有個小技巧 好多人都知 就係上屋頂打 成功打死哂d人居多 失敗多數衰on9

其實好多時死我係死係D CAMP狗到
搞到好撚唔爽

打到kda高d就好少人camp 而係主動去殺人
利申 唔知關唔關kda事

camp咩狗,要生存就係不擇手段,
打仗個sniper都唔會大叫 ALAHUAKABA 衝上去打啦

你打緊機咋 玩個遊戲都咁撚pussy有咩意思

同無玩開呢d game既人根本溝通唔到,你繼續抱住打cs個心態玩啦唔阻你

生存game除非好高手如果唔係都係等機會架啦 真係玩cs咩

其實只要稍為留心d都會聽到有動靜 跟本唔存在高唔高手 高手除咗對槍嘅認知好d之外就係佢地連好細微嘅位都會留意
利申:個人意見

都唔係既,有d人係瞄準好勁,我就麻麻地成日missing
試過比人400米連射中幾槍

不過認知同個感觀都係好重要就真,玩得多arma果類sim game既經過個草堆都會望埋
陰公,玩生存遊戲龜縮打法都要比人
陰公,玩生存遊戲龜縮打法都要比人屌
玩左300小時第三人稱 入大城除非救隊友基本上唔會死 分享少少心得

1. 係機上mark位要準啲,係p城既左上定右下 要同一隊一齊落同一度先唔會易死,相反如果落單左就要立即掉頭唔好硬碰

2. 開左降傘要睇身邊有幾多敵人同預計佢地搜邊間屋
到時落地要loot完自己間屋就知去邊度再loot

3. 落地第一件事係入屋拎槍,最重要係拎完第一時間入彈 就算得p92都係,以防有時自己睇漏眼比人衝過黎pan

4. Loot首選係兩層樓啲細屋,原因係性價比高同易守易走,倉庫一遲左實死無生,三層果啲大樓好多時走哂三層都無槍 又係等死

5. 落地見比人遲左就即走,唔好諗住硬碰 保命要緊

6. 如果1打4,秘訣先camp, knock down/kill一個就走位 同埋將敵人同建築物成一直線咁向後跑就見你唔到
美服玩家:1。我很窮,出去找人剛槍,把他殺了我就能肥了,死了也沒事,反正我這麼窮。
2。我很肥,這麼肥不出去殺人可惜了,我要去找人殺。

ME
玩左300小時第三人稱 入大城除非救隊友基本上唔會死 分享少少心得

1. 係機上mark位要準啲,係p城既左上定右下 要同一隊一齊落同一度先唔會易死,相反如果落單左就要立即掉頭唔好硬碰

2. 開左降傘要睇身邊有幾多敵人同預計佢地搜邊間屋
到時落地要loot完自己間屋就知去邊度再loot

3. 落地第一件事係入屋拎槍,最重要係拎完第一時間入彈 就算得p92都係,以防有時自己睇漏眼比人衝過黎pan

4. Loot首選係兩層樓啲細屋,原因係性價比高同易守易走,倉庫一遲左實死無生,三層果啲大樓好多時走哂三層都無槍 又係等死

5. 落地見比人遲左就即走,唔好諗住硬碰 保命要緊

6. 如果1打4,秘訣先camp, knock down/kill一個就走位 同埋將敵人同建築物成一直線咁向後跑就見你唔到

準備比人屌死,rip巴打
發晒脾氣咁真係好撚好笑
果條柒頭不如玩返CS算啦
打pubg目的係要做最後唔死果個,我理撚你殺99個啦,最後食唔倒雞都叫輸。試過打單排殺17個人排第9,又試過淨係落地殺左個AFK最後食雞,另一條友自己die rrom falling
發晒脾氣咁真係好撚好笑

“咁想贏未去開外掛囉”

呢句真係小學雞發脾氣咁
生存就係王道,打機定現實都係,居然仲會有人get唔到

Camp人效率樂趣兼得,尤其啲柒頭死左發曬爛渣開咪屌人pussy,as if I would give a fuck

建議pubg整個地圖,無地形無建築物無草無cover無落雨起霧,執完槍就互相鳩射,咪有得比班樂趣撚殺pussies
生存遊戲想贏就要camp住玩架啦,有邊個打機係想輸
生存就係王道,打機定現實都係,居然仲會有人get唔到

Camp人效率樂趣兼得,尤其啲柒頭死左發曬爛渣開咪屌人pussy,as if I would give a fuck

建議pubg整個地圖,無地形無建築物無草無cover無落雨起霧,執完槍就互相鳩射,咪有得比班樂趣撚殺pussies

應該開個deathmatch比佢地當cs咁打
美服玩家:1。我很窮,出去找人剛槍,把他殺了我就能肥了,死了也沒事,反正我這麼窮。

ME

我記得有個直播主係周圍揾人殺一場十幾個 成日做痴線佬 仲屌上次韓國隊匿埋喺岩石度唔打人 一時唔記得佢咩名

ME

我記得有個直播主係周圍揾人殺一場十幾個 成日做痴線佬 仲屌上次韓國隊匿埋喺岩石度唔打人 一時唔記得佢咩名

唔打人好合理,殺到咪開槍,殺唔到咪做龜

ME

我都成日咁做
直接開車撞人撞車再洛去殺9佢
不過技術冇佢地咁好 好易死

ME

我都成日咁做

講起渣車上次我自己單排,咁收到尾二/三個圈
我就見草叢就車一下,點知車死左兩件
跟手有個射得好準既逼我連人帶車跳海,佢追埋落黎
同時間開始收圈,而終點就係海對面既沙灘
變左我同佢鬥快游上岸抆槍,最後我輸左

ME

我都成日咁做

講起渣車上次我自己單排,咁收到尾二/三個圈
我就見草叢就車一下,點知車死左兩件
跟手有個射得好準既逼我連人帶車跳海,佢追埋落黎
同時間開始收圈,而終點就係海對面既沙灘
變左我同佢鬥快游上岸抆槍,最後我輸左

果兩件好陰工
琴日4排 我同另一個朋友上山果陣突然有車
佢向左我向右走 架車係要撞向佢
飛到好撚遠直接死亡
依家啲連登仔仲惡過共狗 camp人都俾人屌 點玩又關你事

我一開始玩都做camp狗 不過玩耐左覺得死左無咩大不了 直接攞散彈周圍殺人

我一開始玩都做camp狗 不過玩耐左覺得死左無咩大不了 直接攞散彈周圍殺人

睇你想點賺錢 殺人賺殺得多又賺到 靠排名去到頭十又賺到

自己post d 支那文出黎
仲要話返人地係支那人
上次一落地執左把散走左去幫屋企人整電話
返到黎出門口殺左一個就食雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞