[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
岩先我係格離post話隻game冇傷害方向呢樣野好on9,咁有位巴打就話我打機剩係識用覺同視覺,係咪冇觸角,我都想問下呢度啲巴打如果見唔到敵人,又聽唔到聲係邊個方向,可以點用觸角feel到敵人係邊?係咪會有氣?
btw果位巴打見到既話一齊過黎討論下,唔好搞串人個post

Steam post不嬲小圈子
之前division 我係舊登都中過招

冇謂上心

唔緊要既,想理性討論下啫,巴打鐘意加兩句粗口屌下既咪隨便,我都冇上心
btw thanks
岩先我係格離post話隻game冇傷害方向呢樣野好on9,咁有位巴打就話我打機剩係識用覺同視覺,係咪冇觸角,我都想問下呢度啲巴打如果見唔到敵人,又聽唔到聲係邊個方向,可以點用觸角feel到敵人係邊?係咪會有氣?

冇謂上心

唔緊要既,想理性討論下啫,巴打鐘意加兩句粗口屌下既咪隨便,我都冇上心
btw thanks

有粗口就唔理性,屌你老母
想黎取暖俾人屌走唔撚開心?
你唔撚鳩推逐個位clear就唔會俾人打屎忽,鳩推又唔撚聽聲然後賴隻game,整條光柱係個人到囉

我都係咁講
隻game有問題,但唔會係要加傷害方向囉,邊撚到有大地圖生存game會加呢樣野,咁你有裝備果D咪玩撚哂,一槍打你唔死就要俾你打到仆街,本黎偷襲就係遊戲一部分

冇謂上心

btw thanks

我冇話你地唔理想我知你地有認真答,而且我係黎問野,唔係黎圍爐。雖然你冇答

冇謂上心

btw thanks

我冇話你地唔理想我知你地有認真答,而且我係黎問野,唔係黎圍爐。雖然你冇答

答你老母咩,game sense 呢D野用腦咪你既觸角囉,你冇,問埋D ON9問題,講埋D ON9 論點,又唔想俾人屌,又要串柒柒,死番2000fun啦垃圾

冇謂上心

btw thanks

答你老母咩,game sense 呢D野用腦咪你既觸角囉,你冇,問埋D ON9問題,講埋D ON9 論點,又唔想俾人屌,又要串柒柒,死番2000fun啦垃圾

你問心係既咪係囉,唔係既話你作啲野出黎屌我根本冇意思
有冇巴打知會唔會出ps4版?
隻game有問題,但唔會係要加傷害方向囉,邊撚到有大地圖生存game會加呢樣野,咁你有裝備果D咪玩撚哂,一槍打你唔死就要俾你打到仆街,本黎偷襲就係遊戲一部分

加左方向反而有啲白痴 打高達咩
咁既話啲滅聲 消火光全部都可以收皮
自己靠方法搵唔得既

加左方向反而有啲白痴 打高達咩
咁既話啲滅聲 消火光全部都可以收皮
自己靠方法搵唔得既

係第個POST講哂有咩方法
新手留名
笑撚死人咩 搵唔到人係邊射你係你問題
垃圾仲要上黎博屌
成日一開場就會有人大叫CHINA NO.1

場場都有D 台仔同大陸人一開波係到鬥嗌
最正係好多大陸人比我knocked out 左會開咪求饒 即刻射多幾錢重

啲大陸仔好廢 見我開場殺兩個就拜我求carry開車就話我老司機 成班垃圾連基本概念都無 btw分開新手場得唔得

一開始落傘就要睇方位敵人位置,同埋一邊執野一邊諗定路線,未落傘飛機行嘅路線好仲要,你大概知邊啲位落傘去唔到咁遠又未齊裝可以搭車去集裝,中後期海邊同平原屋一定有人,多樹位同山得返啲散組(死到得返一兩個)
一係用車切入圈中,後期就唔好用車,外圈慢慢切入最好打,無信心唔好開槍報位置,因為好多人會camp9你,最後就係玩眼力同反應嘅遊戲
利申尻up
如果有傷害方向會唔會太容易被人睇到比邊個射

玩一定時間都會識分邊個方向射你
https://youtu.be/lmIf-N07l40
呢條友聽聲聽到睇穿牆咁
呢條友聽聲聽到睇穿牆咁

好多玩左一年就變神手 打爆game就係呢仲
呢條友聽聲聽到睇穿牆咁

貼返做link
介紹話呢條友玩開r6s

冇謂上心

btw thanks

咁都叫小圈子,有咩人問親野有時間就會答
有部分人係小圈子我知,不過唔好自己對儲game冇興趣就屈曬全場小圈子

講番個x覺x覺xx覺既問題
我係話「現實中」理論上係有觸覺,所以好似COD個D智障GAME咁用紅色bar 表示係正常,因為打機係冇4D,只有2D,所以要用條BAR補番個觸覺資訊
如果係要求貼近現實,理論上係要比你有呢個資訊,冇反而係唔貼近現實

睇你講咩玩槍GAME一定要用headphones,我就當左你係要求真實啦?咁點解可以接受倒少左個現實一定會出現既資訊呢?

定係你接受唔倒你鍾意既game比人搵倒缺點呀?咁我幫你唔倒喎

冇謂上心

btw thanks

咁都叫小圈子,有咩人問親野有時間就會答
有部分人係小圈子我知,不過唔好自己對儲game冇興趣就屈曬全場小圈子

講番個x覺x覺xx覺既問題
我係話「現實中」理論上係有觸覺,所以好似COD個D智障GAME咁用紅色bar 表示係正常,因為打機係冇4D,只有2D,所以要用條BAR補番個觸覺資訊
如果係要求貼近現實,理論上係要比你有呢個資訊,冇反而係唔貼近現實

睇你講咩玩槍GAME一定要用headphones,我就當左你係要求真實啦?咁點解可以接受倒少左個現實一定會出現既資訊呢?

定係你接受唔倒你鍾意既game比人搵倒缺點呀?咁我幫你唔倒喎

而家D人要佢一入POST 就當佢係大佬先唔係小圈子
利申: 冇入開steam post
睇左衛生台1個月先買黎玩 睇同玩差好遠 十字弓400米爆頭真係痴撚線
玩得多就知邊度射緊你

而家D人要佢一入POST 就當佢係大佬先唔係小圈子
利申: 冇入開steam post

一入就當佢大佬
自我中心撚?
玩得多就知邊度射緊你

可能我無知啦,因為我冇玩過又冇睇過人玩
淨係見有人講起唔知點睇得出,又提及:冇方向提示

之後就有人好串咁話佢冇腦,話不如整條光柱做提示

咁我咪用其他game都有既function 同埋背後原因做理由反駁,順手笑下佢自己先係冇腦,唔考慮多一層點解人地覺得要有提示
講到好harsh 就一定係好咁
咁不如冇彈窿、冇聲、冇影、冇火花,其實你都可以搵倒嫁,你見倒個人咪得囉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞