[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
如果我拎住ump9打近身 應該連發單發定auto好?
P9裝紅點同倍數鏡岩d?
想問埋 係水上城附近有個遺積咁 一格格咁嘅位
有次見個箱上面有8倍鏡 但點跳都上唔到去 可以點做?

衝鋒槍一定係用全自動
有冇人長期雙排一齊玩
活躍時間係夜晚

我多數9點左右玩到12前

我tg
https://t.me/Abc616467
想搵人打
但我好撚廢

我都玩左冇耐 可以一齊玩

衝鋒槍一定係用全自動

識用一定Uzi single

衝鋒槍一定係用全自動

P9裝倍鏡…?

衝鋒槍一定係用全自動

P9裝倍鏡…?

ump裝倍鏡都打唔到咁遠啦
新手 想搵人一齊玩
有無人收留
Team play唔知點解講唔到野 㩒曬所有野都一樣講唔到 係飛機個時仲講到一落到就講唔到
有冇人情況同我一樣
聽到有香港人去左doncup度玩

架仔比賽黎既

架仔比賽黎既

係,頭先開波果陣聽到有人開mic講屌你老母

架仔比賽黎既

睇TWITCH都無咩邊個架仔勁
岩岩買左 但係聽聞外掛好多
咩ser會比較少外掛?
係咪誇張到CS個類外掛

邊個少唔知
最多就應該係亞服
youtube有晒外掛既片
新買無耐,多數夜晚玩,有冇巴打一齊排
完 無gamescom咁精彩

架仔比賽黎既

睇TWITCH都無咩邊個架仔勁

同上次果個現場100人對決既比賽唔同級數
呢個係人都報得,基本上每星期日都有得玩
Reshade 係咪用唔到
新手一齊玩

https://t.me/andrew_tch
岩岩買左 但係聽聞外掛好多
咩ser會比較少外掛?
係咪誇張到CS個類外掛

邊個少唔知
最多就應該係亞服
youtube有晒外掛既片

防外掛勁
public嘅掛一日就flag,兩日就detected /bam
private掛就一係自己寫,一係買,
但全世界包括大陸都賣好貴,幾百蚊一星期,
而且殺得多比人report都會比人查(呢隻game都封幾密)
再買game又兩舊
所以唔算多
利申:it狗係group收風
依隻game既狙係咪有彈道同埋拋物線 我見d人用狙都唔係對人既 係射預計既位同埋準心會抬高
依隻game既狙係咪有彈道同埋拋物線 我見d人用狙都唔係對人既 係射預計既位同埋準心會抬高

好似冇重力
有子彈飛行時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞