[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人
見住啲傻仔用Auto飛撚曬啲子彈打唔中好爽

我散彈打近戰都係55波 有時卡視角都死唔知點解

近戰分唔清楚幾時開鏡幾時右鍵幾時直接射

岩岩係監獄明明知道人地位置 靜步跳過去都射唔死佢(渣SCAR)

SCAR之前唔係有人話係最廢步槍咩?
我攞開M16同AK

除左ak其他渣上手都差唔多 有AR咪算好
成日打全場一係無ar無狙一係無鏡無配件

真係喊出黎
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人

岩岩係監獄明明知道人地位置 靜步跳過去都射唔死佢(渣SCAR)

我攞開M16同AK

最勁。。
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人

我攞開M16同AK

最勁。。

最勁唔係M4/Groza咩?
有冇巴打玩? 新手想食下雞

我新手都係自己單排多 唔想累人
想問俾人打到紅血係地下爬 係咪得等死?
想問俾人打到紅血係地下爬 係咪得等死?

等隊友救/比人執尾刀
判斷唔到幾時應該射幾時應該放走佢
成日應射唔射或者射左之後揚位
有無高手教路
新手留明, 巴打用default制定自己改過晒?
新手一條友玩會唔會俾人屌死
有冇人長期雙排一齊玩
活躍時間係夜晚
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人

我攞開M16同AK

m416 auto最易用又較為準
scar-L auto好飄, 但用2x/4x鏡急速點射又好準

(近戰) M416>AK>M16>SCAR-L
(中遠距) SCAR-L=M416>M16>AK

個人感覺
新手留明, 巴打用default制定自己改過晒?

車內轉位個人認為可以跟battlefield SET做F1-F5,其他default都ok
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人

我攞開M16同AK

m416 auto最易用又較為準
scar-L auto好飄, 但用2x/4x鏡急速點射又好準

(近戰) M416>AK>M16>SCAR-L
(中遠距) SCAR-L=M416>M16>AK

個人感覺

我就覺得M16最好用
利申:點射撚
有無人玩
https://t.me/lihkg97

戴頂頭盔先呢排病入膏肓
雷左少少唔好見怪
認真問,
電腦廢會唔會難玩左?
我fd用緊gtx750ti +i5 唔知乜 low setting
我用緊 gtx960 +i5 都係low setting

我個fd話此low setting不同彼low setting
仲話有d畫面我睇到佢睇唔到
同埋fps低
認真問,
電腦廢會唔會難玩左?
我fd用緊gtx750ti +i5 唔知乜 low setting
我用緊 gtx960 +i5 都係low setting

我個fd話此low setting不同彼low setting
仲話有d畫面我睇到佢睇唔到
同埋fps低

硬件台咪答左你
新手一條友玩會唔會俾人屌死

唔會啦, 邊有人屌你 ....大家只會好開心咁開多幾槍之黎笠晒你啲野
有冇人長期雙排一齊玩
活躍時間係夜晚

我多數9點左右玩到12前
想搵人打
但我好撚廢
想搵人打
但我好撚廢

有無TG 陪下你俾人屠囉
你哋係邊到組隊搵人多
入親啲DC都無咩人 Solo玩好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞