[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike

你隻火牛幾多w
同埋我試過壞顯示卡又係一開game就會自動熜機不過係csgo

我點先知壞顯卡??之前都仲玩到黑沙

500w火牛,但都有聽講500w又未別真係行足500

壞RAM 逐條試啦

BTW 條RAM行到 唔等於無壞
到真係用到壞RAM 壞左果部分 就會熄機OR REBOT

小弟無能 即係點試法,買多條試?定係點

一條一條咁放落機試囉
Aram 開驚 玩一陣無事換插bram 開驚
不過最好8gb 一條

我係4gb一條 你估會點
新手留名

有冇巴打一開波跳機落到去 有破圖問題
即係啲屋變到好撚矇 又可以穿牆入屋
次次一開波落到去都係咁
勁撚LAG 有冇啲咩解決方法
新手留名

次次一開波落到去都係咁

唔夠RAM
新手留名

次次一開波落到去都係咁

唔夠RAM

隻GAME最少12GB RAM 1600UP
8月頭開始玩, 撞岩gamescom撞左12個箱隻game已經回本+有賺

開箱中袍係咪難過cs中刀

百零蚊食一餐都無左 回乜鬼本

開到迷你裙就話

之前開15個箱中左黑色裙
8月頭開始玩, 撞岩gamescom撞左12個箱隻game已經回本+有賺

開箱中袍係咪難過cs中刀

百零蚊食一餐都無左 回乜鬼本

開到迷你裙就話

之前開15個箱中左黑色裙

我用900蚊玩左5000蚊番黎

洗機試下
個spec 玩到隻game
我10603gb 都開心玩緊

關唔關火牛無力事??

我唔知換唔換火牛好,仲有人答到我

你隻火牛幾多w
同埋我試過壞顯示卡又係一開game就會自動熜機不過係csgo

壞RAM 逐條試啦

多口問句,火牛本身係無6 pin線插顯卡(8pin),係我自己用轉換8pin插插顯卡,有無影響??

洗機試下
個spec 玩到隻game
我10603gb 都開心玩緊

關唔關火牛無力事??

你隻火牛幾多w

壞RAM 逐條試啦

多口問句,火牛本身係無6 pin線插顯卡(8pin),係我自己用轉換8pin插插顯卡,有無影響??

香港定左220 咁2腳插轉三腳插
你覺得有無問題
有冇巴打而家玩

你隻火牛幾多w

壞RAM 逐條試啦

你覺得有無問題

咁又係,一陣返去試下Ram卡,但如果都係咁,咁我係要洗機定乜

你隻火牛幾多w

壞RAM 逐條試啦

你覺得有無問題

咁又係,一陣返去試下Ram卡,但如果都係咁,咁我係要洗機定乜

試ram 可以用memtest86 同埋prime95
i5 6500
GTX1060 6GB
16GB RAM

開到咩畫質
i5 6500
GTX1060 6GB
16GB RAM

開到咩畫質

自己試
i5 6500
GTX1060 6GB
16GB RAM

開到咩畫質

上/極致,我配備差過你都開到中
i5 6500
GTX1060 6GB
16GB RAM

開到咩畫質

上/極致,我配備差過你都開到中

用第三方設定檔可以開極致試試,應該都有60fps或以上
我gtx 1050ti 4gb
8gb ram
開very low畫質
但點解次次都好難load到啲建築
唔通8gb ram真係唔得?

本身打緊solo 同呢條友一齊搶船
渣到冇時間本身都收皮
索性比佢渣 落船我唔打佢佢唔打我
一齊搵資源渣車
2打1屈死左條友
最後我23 名果陣死左
8gb ram
開very low畫質

唔夠rsm
隻驚最少食6gb windows 食2gb
已經爆撚左啦一早

渣到冇時間本身都收皮
一齊搵資源渣車
2打1屈死左條友
最後我23 名果陣死左

solo咁樣俾人檢舉好似會ban ac
8gb ram
開very low畫質

有無ssd,有就試下放係ssd到行
如果hard disk就試下重組碎片
或者用第三方設定檔

渣到冇時間本身都收皮
一齊搵資源渣車
2打1屈死左條友
最後我23 名果陣死左

同人friendly都ban ac?
咁應該大把中國人比人ban

渣到冇時間本身都收皮
一齊搵資源渣車
2打1屈死左條友
最後我23 名果陣死左

真係會比人BAN左先算啦
無殺大家就要比人BAN? 咁係人地手上走甩左果D又當係SOLO咁樣又使唔使BAN
兩個人渣車經過唔打大家又使唔使BAN
如果真係BAN 邊個玩
有個南泡混入2隊支那仔又使唔使BAM

無撚講埋D戇鳩野啦

渣到冇時間本身都收皮
一齊搵資源渣車
2打1屈死左條友
最後我23 名果陣死左

無殺大家就要比人BAN? 咁係人地手上走甩左果D又當係SOLO咁樣又使唔使BAN
如果真係BAN 邊個玩

無撚講埋D戇鳩野啦

試過打美服同個鬼佬吹左幾句 我無殺到佢 佢比左步槍碌消音器我走左

渣到冇時間本身都收皮
一齊搵資源渣車
2打1屈死左條友
最後我23 名果陣死左

如果真係BAN 邊個玩

無撚講埋D戇鳩野啦

試過打美服同個鬼佬吹左幾句 我無殺到佢 佢比左步槍碌消音器我走左

如果真係要BAN
係都BAN撚晒走場果班撚樣 全部掛撚係最後自動跳傘比人刷分
影響緊個市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞