[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
尋日個更新係咪成5GB?

正常
有冇人組隊一齊玩
AS係唔係越嚟越多掛???
早排散彈打冇甲冇頭盔嘅人竟然兩槍都唔DOWN
跟住有場打到TOP10 滿血 LV2頭盔 竟然一槍SKS 直接死
點解load完bluehole個畫面彈返出桌面?個程式run一陣就error?點解決
其實正服出左第一人稱未
我唔知點解入唔到測試服
其實正服出左第一人稱未
我唔知點解入唔到測試服

原來as冇第一人稱
第一場第一人稱就食左雞
但暈到仆街
跟住有場打到TOP10 滿血 LV2頭盔 竟然一槍SKS 直接死

今日玩SEA ser散彈一槍一件

今日玩SEA ser散彈一槍一件

SEA ser啲人好勁
第一場第一人稱就食左雞
但暈到仆街

第一場TOP10 但係真係好撚暈
第一場第一人稱就食左雞
但暈到仆街

第一場TOP10 但係真係好撚暈

Fpp真係打兩場就攰
求隊友
好玩
discord 加密左都成堆小學雞 cd-rom同真心膠係咩料
discord 加密左都成堆小學雞 cd-rom同真心膠係咩料

連登一早淪陷左啦⋯⋯認真依家高登反而有返討論氣氛呀陰公

不要再說了
點解最近上機之前聽唔到其他玩家講野既

係咪我mute左定有bug

不要再說了

啲小學雞連聲都未變呀陰公 啲狗公連高登連登都未上過都唔知佢點入group嘅

更新咗之後好似冇人喺度講嘢 明明更新前啲人係會喺度尻叫

你係咪較左only team

更新咗之後好似冇人喺度講嘢 明明更新前啲人係會喺度尻叫

係囉 我都發現!!
明明啲人會鳩叫 又播晒國歌勁嘈

應該冇呀 我仲突登入setting睇過
巴打你聽到啲人講野?

應該冇呀 我仲突登入setting睇過
巴打你聽到啲人講野?

依家好似聽唔到其他隊人講野

有冇人知咩問題?
重裝顯示卡driver甚至將1050ti換返做550ti都係顯示同一個問題
directx/其他驅動/windows updates都全部更新哂
都係玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞