[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
個server仲係鳩下鳩下 唔知係咪連撚左去北京個垃圾server i7 4790k GTX 970 16GB ram 有時落左地係可以144fps穩定 但琴日玩又跌撚到80 setting全最低視野ultra
啲支那狗仲要camp撚過閪咁

1080開vsync入大城會drop到5X
遊戲價格98元,實際上還需要月供30,加速器現時用猫熊,效果良好。該遊戲外號《快遞員模擬器》《跑步模擬器》。想愉快的玩吃雞,請去東南亞服務器,延遲能看,可以裸連,玩家大多以慫逼為主,有時候你會發現跳進y城居然只有你一個人。但是由於越來越多的亞服玩家進入有可能也會變成老陰逼服務器。覺得陰人沒勁兒,想正面剛槍玩射擊遊戲請去美服或者歐服,玩家人猛搶剛,喜歡往有槍聲的地方跑,第一個圈剛開始縮,一半人已經沒了。想玩恐怖遊戲請去亞服,鄙人幾次被嚇得從座位上跳起來,看到房門關著,屋內資源齊全的屋子也請小心蒐索,開門時先卡視野確定沒人。想磨練科技建議亞服單排,出來以後你就身經百戰了,西方的那一套你什麼沒見過?建議不要太慫,否則蹲到還剩20幾個人,自己一人沒殺被莫名其妙射死了就會遊戲體驗很差。遊戲沒有練槍服務器,想練槍請去美服,專門找y城,p城,飛機場,學校跳。撿到槍就去殺人。等你什麼時候能從這些地方活著出來了,說明你的槍法合格了。雖然是一個生存類遊戲,但是建議大家出去殺人剛槍,老陰逼不僅自己蹲的無聊也影響他人遊戲體驗。------------------------------------------------------------------------居然有這麼多贊。。。。受寵若驚,大家的主要爭論是電腦配置和lyb…配寘方面其實確實不用到8000塊,遊戲的優化比剛開始的時候好很多了,配寘要求也下降了,其實這遊戲畫質不是主要的,方便找人就行。關於lyb玩法方面,這個就仁者見仁,智者見智了,不同類型玩家的腦回路不一樣中國玩家:1。我很窮,我要陰著,等人過來把他殺了我就肥了。2。我很肥,我可不要出去剛槍送快遞,我還是陰著吧。美服玩家:1。我很窮,出去找人剛槍,把他殺了我就能肥了,死了也沒事,反正我這麼窮。2。我很肥,這麼肥不出去殺人可惜了,我要去找人殺。
個server仲係鳩下鳩下 唔知係咪連撚左去北京個垃圾server i7 4790k GTX 970 16GB ram 有時落左地係可以144fps穩定 但琴日玩又跌撚到80 setting全最低視野ultra

你可能冇set好啲setting 我點跌都唔會低過60
其實我覺得呢隻game100m外已經唔可以同cs個d相提並論 cs玩得勁個d唔好咁撚寸 有個fd新買話輕鬆玩 最後我20殺 佢先得5殺笑撚咗佢幾日都

差太遠 cs唔撚使用腦玩咁濟 呢隻game要求嘅技術含量太高(要贏的話)

但Battlefield玩Sniper個啲會好快熟依隻Game啲sniper gun

我陰影同視野中材質高其他very low
其實我覺得呢隻game100m外已經唔可以同cs個d相提並論 cs玩得勁個d唔好咁撚寸 有個fd新買話輕鬆玩 最後我20殺 佢先得5殺笑撚咗佢幾日都

差太遠 cs唔撚使用腦玩咁濟 呢隻game要求嘅技術含量太高(要贏的話)

但Battlefield玩Sniper個啲會好快熟依隻Game啲sniper gun

基本上有fps底槍法好玩呢隻都好快上手

cs選手就中近戰勁

bf cod h1z1就個個都鷹眼

如果你用緊高hz mon我諗set低少少好啲

仲有幾個launch option好似都有用

1080用1080p60Hz mon
如果我bluehole正式出pubg一定加價 你班柒頭咪又係照買

不過大部分人一早已經買左

早買早享受

我覺得會賣返正常大作四百幾個價

邊值400幾蚊

400幾真係傻咗咩

而家188 人仔就98
最多正式版加到250蚊 再多就真係唔得啦
老實 以佢目標期得番3個月時間度係2018前出正式 多數唔可能

是但啦嗰一個半毫都諗咁耐

大作就直接買啦

玩緊好耐
不過我覺得佢已經賣左1000萬份已經賺到仆街
加價機會唔大

CS無彈道物理
你射子彈就一直打 打到出太空都係果個位
呢隻GAME邊同玩法
玩CS係玩英雄主義 TEAMWORK真正需求唔大
只求你一個人槍槍爆頭都可以1打5 (當然唔好比人同時間開火圍)
但呢隻GAME槍法爆頭變左副 運氣同TEAM為主

入城有50幾已經好好
我770 I53570 成日野外跌到得30-40
已經喊住黎玩
由其佢整撚到陰影同步一致 而家入城食晒屎

巴打做乜咁大怨氣,係咪受咗好多委屈

基本上有fps底槍法好玩呢隻都好快上手

cs選手就中近戰勁

bf cod h1z1就個個都鷹眼

玩開Rainbow Six
玩依隻Game係用耳玩

最接近BATTLEFIED彈道既槍一定係VSS

最接近BATTLEFIED彈道既槍一定係VSS

你啱

入城有50幾已經好好
已經喊住黎玩

至斃我係R7 1700+1080都係咁
比差唔多成皮野砌部機 隻隻Game都穩定60係得依隻咁唔穩定
點解我聽唔到人地啲腳步聲同開門聲 耳機廢係咪會聽唔到
點解我聽唔到人地啲腳步聲同開門聲 耳機廢係咪會聽唔到

人問題掛
我用緊最廢既APPLE IPHONE原裝耳機 聽得一清二楚
更新完陰影高同低無分別嘅?
隻game desync幾時fix
成日lvl 3 helmet 比人一槍SMG 爆頭就死
明顯個人食多過一槍但係收唔到個資訊

有 你係大廳睇下WINDOW鐵枝射地既影就知有分別
不過唔大咁解

都唔撚明佢陰影點解一定要將最低SET到高左 勁戇鳩
講公平性 個個都可以整原本最低 又唔係得一部分人先可以SET最低
佢都戇撚鳩
變相而家好多人係呢方面都低FPS

不過唔大咁解

講公平性 個個都可以整原本最低 又唔係得一部分人先可以SET最低
佢都戇撚鳩

以前覺得大分別先開中 依家既然無乜大分別開返very low算

不過唔大咁解

佢都戇撚鳩

以前覺得大分別先開中 依家既然無乜大分別開返very low算

改果條友無撚腦
為左AFK問題 改低左殺人分 20 to 10
係咪白撚痴 改做唔強制跳傘咪得囉 最後都唔跳既會自動撞死左就解決到問題
點知佢走去改低得分 之前比賽都已經比人屌殺人分低 而家仲黎改埋ng既得分

入城有50幾已經好好
已經喊住黎玩

至斃我係R7 1700+1080都係咁
比差唔多成皮野砌部機 隻隻Game都穩定60係得依隻咁唔穩定

唔怪得岩岩由970換左1070 都好似差唔多
仲諗住換麻粒i7 2600K tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞