[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
戇鳩鳩FFP MODE一落地我就沉落天花板底
我FD就穿牆透視樣樣齊
新人加入
有無人帶我玩
Fpp暈到仆街點玩

當打cs

玩慣第一身game表示無難度

+1
同埋一身感覺順過3身

係. 易玩好多. 可能我廢玩第3身入圈成日比人CAMP死

我一向都好憎生存game有第三身,d人係cover後面頭都唔洗郁就睇到你on99
所以我玩tarkov多過pubg

tarkov比左錢未有的玩
買平版冇beta
Fpp暈到仆街點玩

當打cs

+1
同埋一身感覺順過3身

我一向都好憎生存game有第三身,d人係cover後面頭都唔洗郁就睇到你on99

買平版冇beta

留完言一睇下email就見到有beta
屌正呀
新手留名
新人加入
有無人帶我玩

留tg
玩成場槍到未開過
一味係到走佬
走到最後#3
一同人駁火就死

唔知咩事過去steam post望一望
有冇諗過成日搵唔到邊到打你係你自己問題

屌你老母原來冇戴耳機賴隻game,連登真係好撚多ON9

ok原來打機一定要戴耳機,如果係既話咁我認係我錯,咁用點用觸角發現敵人?你未答我個main point喎

比人秒撚左喇你 死撚開啦屌你老母

唔知咩事過去steam post望一望
有冇諗過成日搵唔到邊到打你係你自己問題

屌你老母原來冇戴耳機賴隻game,連登真係好撚多ON9

ok原來打機一定要戴耳機,如果係既話咁我認係我錯,咁用點用觸角發現敵人?你未答我個main point喎

比人秒撚左喇你 死撚開啦屌你老母

玩fps game唔用耳機
Fpp暈到仆街點玩

當打cs

+1
同埋一身感覺順過3身

買平版冇beta

Tarkov好唔好玩 之前睇gameplay幾正咁

玩foxhole都ok既你無理由會唔岩lol
其實流程就似係division入darkzone咁, 不過你死會跌晒所有帶入去野
改槍果part堅正, d槍既手感都唔差, 呢隻hard/softcore都照顧到

有冇人知咩問題?
重裝顯示卡driver甚至將1050ti換返做550ti都係顯示同一個問題
directx/其他驅動/windows updates都全部更新哂
都係玩唔到

game重裝

試過啦...無用

有冇人知咩問題?
重裝顯示卡driver甚至將1050ti換返做550ti都係顯示同一個問題
directx/其他驅動/windows updates都全部更新哂
都係玩唔到

game重裝

試過啦...無用

裝呢個
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=36805
https://t.me/lihkg97
帶我食雞雞啦我新手

留名

有冇人知咩問題?
都係玩唔到

game重裝

試過啦...無用

裝呢個
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=36805

佢話我已經裝過呢個更新
我想更新到win10但係升級唔到只可以重裝
但我又唔想重裝
係咪最近更新左有Tsm同c9塗鴉

之前好似唔見有

之前好似唔見有

邊到
新手想問下狙同2X+鏡係咪極小

未試過執到
新手想問下狙同2X+鏡係咪極小

未試過執到

殺完人就有

之前好似唔見有

邊到

見過c9 同esl

多數都係D屋外牆

琴日跑跑下無啦啦見到TSM 真係笑左出黎

不過唔知係以前無留意定8月更新先有
留名先
呢個post好靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞