[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
一句講哂,唔識分敵人方向,又唔識用腦用策略令自己黎分敵人方向,番去打mario kart 啦
一句講哂,唔識分敵人方向,又唔識用腦用策略令自己黎分敵人方向,番去打mario kart 啦

唔好侮辱mario kart啦你地.. 明明好好玩
返去玩俄羅斯方塊啦 屌
帶headset玩就係要聽聲 咁都分唔到 咪玩fpsgame 啦垃圾

唔好侮辱俄羅斯方塊啦你地.. 明明好好玩
返去玩lol啦 屌
其實比人射中會有彈窿係身上 你咪自己計下角度囉

中左槍,跟手大叫
「等等,唔好射住,等我拎把軟尺出黎先!」
「哦,你係果度!」
洗唔洗咁嬲
呢種求生fps 咁另類,的確打開機都未必會接觸到
特別係主流玩開lol fifa 果類柒game 全部上帝視角係會難明啲
不過如果玩呢隻game 成日唔知點比人殺,又淨係識怨人而唔吸收經驗既話,呢隻game 的確唔適合你

我屌你老母
Fifa有咩問題
玩依隻game d人做乜鳩
樓主不嬲弱智嫁啦 同佢咁認真做乜 之前佢開第一個PUBGPOST比人圍屌
樓主不嬲弱智嫁啦 同佢咁認真做乜 之前佢開第一個PUBGPOST比人圍屌

講到mario kart 唔洗用腦咁 世界級

又俾人屌笑死
PUBG咁快變小學雞game
都幾慘下

又俾人屌笑死

屌你老母講mario kart 係講笑姐
又俾你d 手機cap mon 怨婦屌

又俾人屌笑死

屌你老母講mario kart 係講笑姐
又俾你d 手機cap mon 怨婦屌

利申: 有玩mario kart

btw 條友入黎唔係屌我,唔該做怨婦都追左POST先
都幾慘下

連登D打機POST 除左CSGO有正常人,到到都係小學雞
你成日俾唔知邊到打,因為你成日亂咁行
任何老玩家/攻略都會教你貼住藍圈行,因為貼住藍圈行,你就係包底果個俾人打屎忽既機會就會細好多(當然有D癲佬扣住血係圈外跑入黎冇得講),咁你後面冇人一路clear一路推,又take下cover 蹲一嚼,有幾多個位可以打到你呀,之後聽一聽聲好快都估到大約邊個方向啦

有滅聲器+8X 就另計
連登多中學生

高登多大專生

平均心智係差咁d
https://youtu.be/8G2BJZNLOaE

大家下次比人KNOCK OUT用依招
都幾慘下

連登D打機POST 除左CSGO有正常人,到到都係小學雞

你睇下句野邊個講先
500步笑10步

屌你都要追POST ON99

柒少陣當幫忙啦,俾人笑手機cap mon咪下次醒少少,做怨婦又唔追po鳩咬人有乜謂

柒少陣當幫忙啦,俾人笑手機cap mon咪下次醒少少,做怨婦又唔追po鳩咬人有乜謂

眼殘都可以上連登
又唔係我手機cap mon 7小陣啦 剩係識衝出黎柒
你慢慢屌,廢撚事理你,BTW 你話出去開個新POST,開左去邊
你老母生個弱智出黎真係慘😂
你老母生個弱智出黎真係慘😂

現實冇朋友要上網搵人burn係幾慘
你慢慢屌,廢撚事理你,BTW 你話出去開個新POST,開左去邊

幾時有話開新post 有病就睇獸醫啦on9
冇野博就話唔理人😂
Show Blocked User - 求撚奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞