[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
以前我們會說草地渲染會受到這個影響,但現在草地載入的距離
無論可視距離高低,草地可顯示的距離是固定的了
所以當你臥倒時你可以看到遠處坡上是光禿禿的,這種位置可以的話不要臥倒
遠距倍鏡一開就看到你了

咁即係計建築?如果唔影響我睇到人我較返低算

我覺得較全低+材質轉番做中就夠
全高既話d陰影位會太暗

我材質低接受唔到

爬石果陣舊石就咁一片灰色

所以開ultra好爽
點解咁都要嘈

條友舉埋d on9 例子問會唔會ban
比人屌好正常

Ban先算啦幾位傻鳩
8月頭開始玩, 撞岩gamescom撞左12個箱隻game已經回本+有賺

開箱中袍係咪難過cs中刀

百零蚊食一餐都無左 回乜鬼本

開到迷你裙就話

之前開15個箱中左黑色裙

我用900蚊玩左5000蚊番黎

Steam錢有咩用又唔係真

買其他game
點解咁都要嘈

比人屌好正常

Ban先算啦幾位傻鳩

solo有team犯法呀
大家人咁玩呀 場場report囉
8月頭開始玩, 撞岩gamescom撞左12個箱隻game已經回本+有賺

開箱中袍係咪難過cs中刀

百零蚊食一餐都無左 回乜鬼本

開到迷你裙就話

之前開15個箱中左黑色裙

我用900蚊玩左5000蚊番黎

Steam錢有咩用又唔係真

買其他game

以前csgo d 撚屌刀賣真錢賺過萬蚊都試過
點解咁都要嘈

比人屌好正常

Ban先算啦幾位傻鳩

agger 你句 "ban先算啦"
偷野都係犯法
不過都係比人捉到先算啦
點解咁都要嘈

比人屌好正常

Ban先算啦幾位傻鳩

先唔講ban唔ban嘅問題但係solo咁樣玩有意思咩
點解咁都要嘈

比人屌好正常

Ban先算啦幾位傻鳩

我就覺得如果唔係夾埋一齊入solo場而係打打下叫friendly個啲無乜問題
但分鬼到咩
點解咁都要嘈

比人屌好正常

Ban先算啦幾位傻鳩

咁樣先好玩
點解咁都要嘈

比人屌好正常

Ban先算啦幾位傻鳩

我就覺得如果唔係夾埋一齊入solo場而係打打下叫friendly個啲無乜問題
但分鬼到咩

分唔分同埋係唔係一定會ban係另一回事
teaming 係犯左bluehole定既規則係事實

假切你打solo遇到到個friendly 既人
同佢一齊殺人
跟住你地比人錄左video report
你覺得bluehole 會唔會問你係唔係蓄意teaming 先ban 你丫拿?

如果有人覺得teaming 好好玩 好鐘意teaming
咁要有心理準備有機會會比人ban

不過如果有人覺得只要捉佢唔到
犯規係無問題既
咁已經無乜野好討論

pugb rules of conduct 第十條 Do not team
可以自己睇下個definition
用下腦諗下 佢點define teaming
點樣係GAME入邊CAMP圖
有無高手指點後期有咩特別技巧
單排基本上都入到頭十
但去到最後幾個對決個陣成日輸
點解咁都要嘈

比人屌好正常

Ban先算啦幾位傻鳩

但分鬼到咩

分唔分同埋係唔係一定會ban係另一回事
teaming 係犯左bluehole定既規則係事實

假切你打solo遇到到個friendly 既人
同佢一齊殺人
跟住你地比人錄左video report
你覺得bluehole 會唔會問你係唔係蓄意teaming 先ban 你丫拿?

如果有人覺得teaming 好好玩 好鐘意teaming
咁要有心理準備有機會會比人ban

不過如果有人覺得只要捉佢唔到
犯規係無問題既
咁已經無乜野好討論

pugb rules of conduct 第十條 Do not team
可以自己睇下個definition
用下腦諗下 佢點define teaming

話時話真係Grouping係中國人做多
鬼佬多數係開完咪講幾句叫佢放低野走
A卡呢排係咁彈game

聽講隻Game要同NV合作
講左咩自己諗
A卡呢排係咁彈game

講左咩自己諗

個fd 用n 卡都係咁彈
A卡呢排係咁彈game

講左咩自己諗

咁會唔會係ram問題
舊機得8GB ram玩兩三場要重開Game
A卡呢排係咁彈game

講左咩自己諗

咁會唔會係ram問題

我覺得似係今個patch 有問題
A卡呢排係咁彈game

講左咩自己諗

咁會唔會係ram問題

我都彈咗兩三次16gb ram
應該patch問題,之前無試過彈
A卡呢排係咁彈game

講左咩自己諗

咁會唔會係ram問題

a卡係咁彈
A卡呢排係咁彈game

講左咩自己諗

咁會唔會係ram問題

a卡係咁彈

見到reddit 都有人講
a 同n 卡都有彈
不過都唔出奇
隻game 咁多bug
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人
見住啲傻仔用Auto飛撚曬啲子彈打唔中好爽
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人

我散彈打近戰都係55波 有時卡視角都死唔知點解

近戰分唔清楚幾時開鏡幾時右鍵幾時直接射

岩岩係監獄明明知道人地位置 靜步跳過去都射唔死佢(渣SCAR)
同人對槍成日輸

次次殺人都係靠陰靠狙人

我係用點射/散彈殺人

我散彈打近戰都係55波 有時卡視角都死唔知點解

近戰分唔清楚幾時開鏡幾時右鍵幾時直接射

岩岩係監獄明明知道人地位置 靜步跳過去都射唔死佢(渣SCAR)

SCAR之前唔係有人話係最廢步槍咩?
我攞開M16同AK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞