[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
到底點樣先大跳到
係咁space+c都無反應

有方法可以set 到㩒shift+space 就會大跳
discord 加密左都成堆小學雞 cd-rom同真心膠係咩料

連登一早淪陷左啦⋯⋯認真依家高登反而有返討論氣氛呀陰公

不要再說了

啲小學雞連聲都未變呀陰公 啲狗公連高登連登都未上過都唔知佢點入group嘅

有時做下假膠喺Group比人屌On9
認真玩又問我咁認真做乜
屌你老母 我去同台狗玩大家一齊on99有講有笑都好過喺連登個Discord Group同班狗公玩
到底點樣先大跳到
係咁space+c都無反應

算啦 下個更新就人人都跳到

仲有得爬矮牆 諗起都興奮

到時爬爬下比人打撚死
隻game啲skin咁貴

大褸係幾貴

裙就中
熱褲就900蚊HKD買

仲有隻GAME想學CSGO咁玩抽SKIN科水
都大把奴隸獸去護航
呢個網入面引用D人講得岩
"I know some of you play games like CSGO or whatever and think a system like this is reasonable because you're used to it, but it's not," the post continues. "In those games, it's also possible to get items for free. In this game, it will not be possible to get anything for free."
http://www.pcgamer.com/paid-crates-continue-to-be-a-contentious-issue-for-the-pubg-community/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0

不盡認同
首先SKIN係唔會影響你技術 亦都唔會影響大到話你同對手天生有明顯差距
其次 右邊箱係唔洗KEY就開得
當然入面既野同左邊唔同 但呢句已經FAIL

你抽唔抽係個人問題
你可能見到條裙岩岩出值3千港幣
你心諗 買20條key 都係400蚊博一博都好 都係閣下問題
自己忍唔到手就話人呃錢 同輸打羸要有咩分別

講到尾都係明買明賣 唔覺得有咩問題
唔買唔抽都玩到
除非你話佢抽盒可以抽套草人裝 咁就有問題

依家個D李小龍套裝 根本無用

你殺左佢仲可以拎埋黎著添
冇影響gameplay能力嘅課金我覺得冇咩問題
如果你課完一開始有支awm我就立即Del game

佢唔夠膽咁做
Gtx 770夠唔夠打依隻game
Gtx 770夠唔夠打依隻game

夠 960全低 陰影較中都得
除非你話佢抽盒可以抽套草人裝 咁就有問題

依家個D李小龍套裝 根本無用

你殺左佢仲可以拎埋黎著添

仲要黃撚到咁
你著埋我個份

佢唔夠膽咁做

上次殺完幾個人搶到箱入面有awm冇子彈

佢唔夠膽咁做

都係m24親民d

佢唔夠膽咁做

都係m24親民d

我寧願要M249/Tommy Gun都唔要AWM
隻game啲skin咁貴

大褸係幾貴

裙就中
熱褲就900蚊HKD買

仲有隻GAME想學CSGO咁玩抽SKIN科水
都大把奴隸獸去護航
呢個網入面引用D人講得岩
"I know some of you play games like CSGO or whatever and think a system like this is reasonable because you're used to it, but it's not," the post continues. "In those games, it's also possible to get items for free. In this game, it will not be possible to get anything for free."
http://www.pcgamer.com/paid-crates-continue-to-be-a-contentious-issue-for-the-pubg-community/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0

不盡認同
首先SKIN係唔會影響你技術 亦都唔會影響大到話你同對手天生有明顯差距
其次 右邊箱係唔洗KEY就開得
當然入面既野同左邊唔同 但呢句已經FAIL

你抽唔抽係個人問題
你可能見到條裙岩岩出值3千港幣
你心諗 買20條key 都係400蚊博一博都好 都係閣下問題
自己忍唔到手就話人呃錢 同輸打羸要有咩分別

講到尾都係明買明賣 唔覺得有咩問題
唔買唔抽都玩到

你睇返依家d箱單價,你剩賣箱都有油水,根本一路玩一路賺,箱就應該最後穩價5HKD左右
岩岩裝完隻game
一入場就crash
點先玩到
請問有無人可以一齊玩
https://t.me/Belenale
真新手
最近冇乜人用vector 到底nerf左乜野?

唔識用姐
Vector識壓槍 唔做加彈夾 13粒子彈都死一件
不過主流都係用ar架啦 smg又唔係話打得遠

唔識用姐

我覺得幾好用 只係好似場場得我用咁

唔識用姐

我覺得幾好用 只係好似場場得我用咁

散彈最好用
有無巴打一齊玩
steam id : Warriooors
有無巴打願意同我呢個第一次打呢類型既game既人排
Steam id: ktp22150
hea玩家 , 完全亂玩 。 水平低過新手 唔介意可以add 我 http://steamcommunity.com/id/coldmagic324/
client not responding
求解決方法,重down重開機都試過,次次都玩左一陣就成隻game hand左之後彈左出去client not responding個畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞