[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
成功塗毒左6,7個FD
個個上晒癮 唔怕無FD陪

BTW,琴晚有無人有睇比賽 職業隊都係靠龜

根本比賽只可以玩第一身 , 第三身太BUG

link?

https://www.twitch.tv/playbattlegrounds

琴日係單人第三身 今晚係雙人第三身 TOTAL 3場 計積分
第一日個總冠軍 係韓國OW職業選手evenmore

佢第一場同第三場都係一開波跳右上角 渣船返出生島

個比賽有無第一身?

day 3 即係聽晚係雙排第一身

睇左第3身 真係白圈遊戲黎

大家技術差唔多就睇白圈開邊面

第一身真係公平D
冇得企係牆後面望人差好遠,特別係呢D比賽全部都係高手

link?

https://www.twitch.tv/playbattlegrounds

琴日係單人第三身 今晚係雙人第三身 TOTAL 3場 計積分
第一日個總冠軍 係韓國OW職業選手evenmore

佢第一場同第三場都係一開波跳右上角 渣船返出生島

個比賽有無第一身?

day 3 即係聽晚係雙排第一身

睇左第3身 真係白圈遊戲黎

大家技術差唔多就睇白圈開邊面

第一身真係公平D
冇得企係牆後面望人差好遠,特別係呢D比賽全部都係高手

係 第一身你要露個頭出黎搵人 起碼人地有機會打到你先

白圈影響無咁大

anyway之後有第一身比賽睇 期待
比賽幾點開波
比賽幾點開波

打緊喇 岩岩開始
個比賽最大問題係生存時間太高分,而殺一個先得5分
第二名果個殺多第一名成十幾個人
但第一名條韓仔第三局靠係圈外飲水拖時間都拎到第一

btw我睇開果個stylishnoob次次比賽都發功
明明平時都打得好地地

個韓仔第三局中bug 卡石頭 先咁姐

諗起127小時
stylishnoob又發功
生性D喇
最後都係龜仙人之戰

走套路無乜驚喜
最後都係龜仙人之戰

走套路無乜驚喜

camp廁所
潛水
由保守打後期轉到
前期戰神到要追藍圈食雞

專登搵人打好多時睇唔切圈
evermore卡左起懸崖邊補血
evermore卡左起懸崖邊補血

全靠佢執到咁多補品 中左BUG都有得拎冠軍 僅勝
幾點有第一身比賽?
同埋有無巴打玩開第一身 一齊玩下
幾點有第一身比賽?

今晚10點有第一身比賽
幾點有第一身比賽?

今晚10點有第一身比賽

第一身好睇好多
4日咁就完左
唔知下次要等到幾時呢
4日咁就完左
唔知下次要等到幾時呢

一季一次掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞