[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
你地用咩耳機玩
我睇直播 D人聽聲可以聽好遠

我用緊iphone耳機 聽得清但唔遠
所以想問下大家對呢隻game耳機既意見
你地用咩耳機玩

買7.1立體聲耳機實無死
你地用咩耳機玩

Logitech G933, 幾好用
佢d隔音好正, 有7.1
你地用咩耳機玩

有無一千樓下推介
玩左300小時第三人稱 入大城除非救隊友基本上唔會死 分享少少心得

1. 係機上mark位要準啲,係p城既左上定右下 要同一隊一齊落同一度先唔會易死,相反如果落單左就要立即掉頭唔好硬碰

2. 開左降傘要睇身邊有幾多敵人同預計佢地搜邊間屋
到時落地要loot完自己間屋就知去邊度再loot

3. 落地第一件事係入屋拎槍,最重要係拎完第一時間入彈 就算得p92都係,以防有時自己睇漏眼比人衝過黎pan

4. Loot首選係兩層樓啲細屋,原因係性價比高同易守易走,倉庫一遲左實死無生,三層果啲大樓好多時走哂三層都無槍 又係等死

5. 落地見比人遲左就即走,唔好諗住硬碰 保命要緊

6. 如果1打4,秘訣先camp, knock down/kill一個就走位 同埋將敵人同建築物成一直線咁向後跑就見你唔到

準備比人屌死,rip巴打

其實我覺得camp冇乜問題 各有各玩法姐 只不過我係個d主動打嘅人黎 有時會俾人camp到 就好嬲 但同時又好佩服佢地咁撚好耐性 最初頭新手玩先會 camp 玩玩下食多幾次雞就開始想追求殺人個種刺激感覺
你地用咩耳機玩

有無一千樓下推介

唔係撚鳩你 我用呢隻又咪聽得好清楚好遠 日日有雞食
有冇人reshade用唔
有冇人reshade用唔到
要del咗設定檔先開到game

當佢擋reshade
即係死緊ser

當佢擋reshade
即係死緊ser

啫係ser冇事就用得返?

當佢擋reshade
即係死緊ser

reshade好咩, 搞到d色好奇怪,
個感覺係, 睇緊walking dead但係tune color去到天線得得b咁
玩左300小時第三人稱 入大城除非救隊友基本上唔會死 分享少少心得

1. 係機上mark位要準啲,係p城既左上定右下 要同一隊一齊落同一度先唔會易死,相反如果落單左就要立即掉頭唔好硬碰

3. 落地第一件事係入屋拎槍,最重要係拎完第一時間入彈 就算得p92都係,以防有時自己睇漏眼比人衝過黎pan

4. Loot首選係兩層樓啲細屋,原因係性價比高同易守易走,倉庫一遲左實死無生,三層果啲大樓好多時走哂三層都無槍 又係等死

6. 如果1打4,秘訣先camp, knock down/kill一個就走位 同埋將敵人同建築物成一直線咁向後跑就見你唔到

其實我覺得camp冇乜問題 各有各玩法姐 只不過我係個d主動打嘅人黎 有時會俾人camp到 就好嬲 但同時又好佩服佢地咁撚好耐性 最初頭新手玩先會 camp 玩玩下食多幾次雞就開始想追求殺人個種刺激感覺

其實都睇你打開咩
玩squad無論點射都係knock down唔會直死 根本無可能有子彈連殺四個
玩solo就唔緊要

其實都睇你打開咩
玩squad無論點射都係knock down唔會直死 根本無可能有子彈連殺四個
玩solo就唔緊要

我以為你話玩squad..
http://store.steampowered.com/app/393380/Squad/
btw講到尾都係睇你玩法, 但係唔好管人地點玩
睇開streamer既咪可能會鐘意有槍就打
打開arma/生存game既咪可能會打龜d
兩種都work問題係你點用姐
唔明點解呢度有人係咁踩CSGO轉玩PUBG既人,
樓上果位巴打個朋友好明顯係果啲性格on9,
成日要認叻果啲白痴仔
跟手就刺稻草人怨落csgo度

之後就有個傻仔係咁玩二元對立
咩pubg要既技術含量太高
CSGO就槍法好就得
淨係槍法都練撚死你啦,仲含量

不過咁,雖然兩隻gmae著重既野跟本唔同,
但係基本野就大家都同出一徹。
聽聲分方向呢啲基本唔使講,
pubg 前中期都係中近距離為主,
呢個距離入面有玩開FPS ,
識控制個滑鼠 壓槍 跟到目標 咪殺到人咪生存到有得繼續玩落去,
執野,飛機路線,都係隨機既講個運字討論黎冇意思。

另外pubg所為既物理彈道咪又係正常人都理解到既拋物線
已經有FPS 底既係射術上唯一咪淨係要適應呢樣野
其次報位 走位 時機 意識冇一隻game係可以搬字過紙,各有特色,有咩好嘈

跟本無得否認玩FPS勁(CSGO)既玩PUBG FPP係有極大優勢
淨係C9棄將shroud同自焚1G玩左咁短時間就top幾就知道咩事啦

https://clips.twitch.tv/FreezingPerfectEmuBleedPurple

當佢擋reshade
即係死緊ser

個感覺係, 睇緊walking dead但係tune color去到天線得得b咁

佢仲可以提高銳利度嘅
M16 3連發係咪要捉節奏黎射?
成日射完3發 再射3發個時間好慢

入屋近身嘅時候 你可以開burst狂射 同full auto冇分別

入屋近身嘅時候 你可以開burst狂射 同full auto冇分別

瘋狂left click

當佢擋reshade
即係死緊ser

佢仲可以提高銳利度嘅

同埋隻GAME好撚暗沉色水

當佢擋reshade
即係死緊ser

佢仲可以提高銳利度嘅

同埋隻GAME好撚暗沉色水

呢個明明就係適合呢隻Game既mood tone
btw各有所好,只係我唔太鐘意啫
lag都玩唔到
明明can you run it過到最低配置
玩到GTA5 witcher 3

條女配置
VIDEO CARD : GeForce GTX 960
CPU : Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz
RAM : 8.0 GB
lag都玩唔到

條女配置
CPU : Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz

要買多4gb ram?
lag都玩唔到

條女配置

要買多4gb ram?

8GB唔夠
lag都玩唔到

條女配置

要買多4gb ram?

8GB唔夠

係咪5400rpm HDD? 都會有影響
lag都玩唔到

條女配置

要買多4gb ram?

8GB唔夠

係咪5400rpm HDD? 都會有影響

調晒very low未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞