[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
被同隊蝗殺 話我講廣東話 啲蝗真係冇品

你早d出去搵過場
佢地一開始打小個,邊個7d明眼人一睇就知

次次見到有蝗即刻tk唔諗 同fd雙排食唔少4人雞 有溝通會玩得好好多

你早d出去搵過場

次次見到有蝗即刻tk唔諗 同fd雙排食唔少4人雞 有溝通會玩得好好多

無啦啦TK會BAM
屌你老母同班弱智嘈乜鳩 聾嘅學人玩pubg? 返去你老母塊閪玩貪食蛇啦on9仔

你早d出去搵過場

無啦啦TK會BAM
未改之前 呢家少咗
有啲朋友聽聲好勁可以知道槍聲車聲大概位置
但我耳仔麻麻就唯有搵掩體然後睇下子彈射咗去邊
把新槍mini14既槍聲嘈到

係咪可以周圍執到?

係咪可以周圍執到?

係,把槍我地下執
30發子彈既半自動步槍黎,冇得轉全自動
但聽聞裝左補正器之後幾乎冇後座力

係咪可以周圍執到?

係,把槍我地下執
30發子彈既SR黎,冇得轉全自動

係咪可以周圍執到?

係,把槍我地下執
20發子彈既SR黎,冇得轉全自動

用落似乎細力過SKS好多,但優勢係多一倍子彈同穩D
不過咁岩果場落雨+拎到SR滅聲器偷襲先殺到人
未測試正面對槍會點

係咪可以周圍執到?

係,把槍我地下執

未測試正面對槍會點

咁即係係一把用5.56多10粒彈嘅SKS?

係咪可以周圍執到?

係,把槍我地下執

未測試正面對槍會點

咁即係係一把用5.56多10粒彈嘅SKS?

好用過sks 但未知dmg係點
正面對鎗miss頭一發就死硬
痴撚線依家手榴彈個範圍大到
痴撚線依家手榴彈個範圍大到

我唔知點解覺得好細 扔咗係我附近都冇事
Tommy Gun依加周圍執到 加個擴容有五十發 痴撚線

可惜冇鏡
有冇人1070ti都只敢開low

1070 ti 有啦咩

1070 ti 有啦咩

未出

可惜冇鏡

無鐘都照殺啦!

可惜冇鏡

無鏡都照殺啦!

1070 ti 有啦咩

未出

屌sor9 記錯

1070 ti 有啦咩

未出

屌sor9 記錯

1070嚟

1070 ti 有啦咩

未出

屌sor9 記錯

1070嚟

1080開All Low
除左材質

可惜冇鏡

無鏡都照殺啦!

痴線呢把點會放落黎俾人執

彈速快到傻

可惜冇鏡

無鏡都照殺啦!

痴線呢把點會放落黎俾人執

彈速快到傻

依家周街都係
基本上vector已被取代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞