[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
8月頭開始玩, 撞岩gamescom撞左12個箱隻game已經回本+有賺

開箱中袍係咪難過cs中刀

百零蚊食一餐都無左 回乜鬼本

開到迷你裙就話

之前開15個箱中左黑色裙

我用900蚊玩左5000蚊番黎

入左60蚊買KEY 開左6-7個箱中左CAMO HOTPANTS
8月頭開始玩, 撞岩gamescom撞左12個箱隻game已經回本+有賺

開到迷你裙就話

入左60蚊買KEY 開左6-7個箱中左CAMO HOTPANTS

男角色可唔可以著

本身打緊solo 同呢條友一齊搶船
渣到冇時間本身都收皮
索性比佢渣 落船我唔打佢佢唔打我
一齊搵資源渣車
2打1屈死左條友
最後我23 名果陣死左

solo咁樣俾人檢舉好似會ban ac

同人friendly都ban ac?
咁應該大把中國人比人ban

真係會比人BAN左先算啦
無殺大家就要比人BAN? 咁係人地手上走甩左果D又當係SOLO咁樣又使唔使BAN
兩個人渣車經過唔打大家又使唔使BAN
如果真係BAN 邊個玩
有個南泡混入2隊支那仔又使唔使BAM

無撚講埋D戇鳩野啦

試過打美服同個鬼佬吹左幾句 我無殺到佢 佢比左步槍碌消音器我走左

如果真係要BAN
係都BAN撚晒走場果班撚樣 全部掛撚係最後自動跳傘比人刷分
影響緊個市場

係solo 度teaming 係寫到明會ban
但佢會唔會執行 點執行
我唔知

本身打緊solo 同呢條友一齊搶船
渣到冇時間本身都收皮
索性比佢渣 落船我唔打佢佢唔打我
一齊搵資源渣車
2打1屈死左條友
最後我23 名果陣死左

無殺大家就要比人BAN? 咁係人地手上走甩左果D又當係SOLO咁樣又使唔使BAN
如果真係BAN 邊個玩

無撚講埋D戇鳩野啦

試過打美服同個鬼佬吹左幾句 我無殺到佢 佢比左步槍碌消音器我走左

如果真係要BAN
影響緊個市場

但佢會唔會執行 點執行
我唔知

SOLO成日比人圍架啦 槍打出頭鳥
唔通又BAN鳩人咩

如果真係BAN 邊個玩

無撚講埋D戇鳩野啦

如果真係要BAN
影響緊個市場

但佢會唔會執行 點執行
我唔知

唔通又BAN鳩人咩

而且一定有小學雞(唔止一個)睇住直播追住條友黎打
咁又可以ban?

開到迷你裙就話

男角色可唔可以著

可以 但唔靚
男人老狗著咁短既短褲

如果真係BAN 邊個玩

無撚講埋D戇鳩野啦

如果真係要BAN
影響緊個市場

但佢會唔會執行 點執行
我唔知

唔通又BAN鳩人咩

俾人圍殺果個檢舉咪得囉 而家死咗有得report 架

開到迷你裙就話

男角色可唔可以著

可以 但唔靚
男人老狗著咁短既短褲

如果真係BAN 邊個玩

無撚講埋D戇鳩野啦

如果真係要BAN
影響緊個市場

但佢會唔會執行 點執行
我唔知

唔通又BAN鳩人咩

俾人圍殺果個檢舉咪得囉 而家死咗有得report 架

個個係SOLO混戰都係比人圍殺架啦
除左CHEAT 邊咁得鳩閒真係同你睇REPLAY呀
隻GAME十幾萬人 個個一死就禁個REPORT制
明知不可為而為之仲要屌鳩人
solo你friend乜撚嘢ly呀屌你老母,個個solo玩teaming
咁你去排duo咪得囉
想知gamescom個箱有無得升,宜家有三個喺手
咁問你 你點判定人地SOLO入面TEAMING緊?
最後一個電網 3個唔識既A B C 係50米內A同B先射死左C 因為C企撚左起身
咁C去REPORT 射死佢既B
咁B又要BAN? 靠人去慢慢同你場場睇?用系統去判決?
乜撚野叫SOLO去FRIENDLY?? 叫官方停撚左個咪佢囉
點撚解會有ALL ?應該得ONLY TEAM添
戇鳩咁撚肉緊托呀? 場場有班人扮AFK落機再去圍人 咁佢又係SOLO先圍死一個又要BAN?

無人答到你 答到你果D玩緊真市牛熊
仲得鳩閒玩STEAM TRADE咩
係咪死ser?
好想開箱

唔知點解 冇左果個箱供應反而多左
solo你friend乜撚嘢ly呀屌你老母,個個solo玩teaming
咁你去排duo咪得囉

香港人支那底 u know what i mean
咁你去排duo咪得囉

我就無做過 觀點唔同就支那底
正如我唔會食狗肉 但我唔會阻人食狗肉 又支那底?
其實你都唔好好多
暑假就完 快D執好書包開學啦

唔知點解 冇左果個箱供應反而多左

比你知道班撚屌幾時散貨 幾時推價
你唔使係度問仲有無得升啦
咁你去排duo咪得囉

其實你都唔好好多

咁你去排duo咪得囉

其實你都唔好好多

所以咪話你ON9囉

隻GAME白紙黑字寫撚明係違規 你係要懶撚型咁話點PROVE

用返你個例子

香港食狗肉係犯法 你覺得大陸都係咁啦 唔覺得有咩問題 咁樣唔代表佢係無犯法

依家唔係同你講對與錯 係講有無違規

屌..不過一個月唔夠就自把嘴巴既人 我唔應該對你咁高要求
你都痴撚線
唔認同佢營運方式就唔玩得?
你唔鐘意香港社會又唔見你走
你都痴撚線

你老母臭閪 我邊隻字叫你唔好玩?
咁你去排duo咪得囉

其實你都唔好好多

所以咪話你ON9囉

隻GAME白紙黑字寫撚明係違規 你係要懶撚型咁話點PROVE

用返你個例子

香港食狗肉係犯法 你覺得大陸都係咁啦 唔覺得有咩問題 咁樣唔代表佢係無犯法

依家唔係同你講對與錯 係講有無違規

屌..不過一個月唔夠就自把嘴巴既人 我唔應該對你咁高要求

所以我問緊點樣介定solo but team
好易比你班容易比人殺就屈鳩人既廢人老屈

仲有 舉報囉你味 一黎無做過 二黎唔係我
我就日日玩得好happy
你都痴撚線

你老母臭閪 我邊隻字叫你唔好玩?

我有話你話我唔好玩咩
我係話 唔認同佢既抽蛋方式抽skin就唔撚抽得架?
咁叫自拍嘴巴?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞