[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
仲要係國區 買完返嚟activate唔到就好笑了
如果我bluehole正式出pubg一定加價 你班柒頭咪又係照買

不過大部分人一早已經買左

早買早享受

睇你識唔識揀嚟買啫 咁都中伏你就真係叻仔

差幾十蚊就無謂攪咁多嘢啦
唔係話有平買平唔好,而係你唔跟官方買自然要承擔個risk
不過我個cs都係成十年前經大陸買,嗰時好似仲未有咁多呃人嘢

不過自己ac自己小心 尤其係你ac多貴野

不過自己ac自己小心 尤其係你ac多貴野

大路game就唔好搏
groza + 消音mini 14正撚到 ez chicken
我覺得mini14有機會改弱少少
如果我bluehole正式出pubg一定加價 你班柒頭咪又係照買

早買早享受

我覺得會賣返正常大作四百幾個價

早買早享受

邊值400幾蚊

早買早享受

邊值400幾蚊

400幾真係傻咗咩
個優化咁既款點睇都唔值400

早買早享受

邊值400幾蚊

400幾真係傻咗咩

而家188 人仔就98
最多正式版加到250蚊 再多就真係唔得啦
老實 以佢目標期得番3個月時間度係2018前出正式 多數唔可能

早買早享受

邊值400幾蚊

400幾真係傻咗咩

而家188 人仔就98
最多正式版加到250蚊 再多就真係唔得啦
老實 以佢目標期得番3個月時間度係2018前出正式 多數唔可能

是但啦嗰一個半毫都諗咁耐

大作就直接買啦
有冇巴打一齊玩
有冇巴打一齊玩

已經一個禮拜無玩
有冇巴打一齊玩

已經一個禮拜無玩

最近過檔玩division
有冇巴打一齊玩

已經一個禮拜無玩

無fps底玩呢d真係好吃力
有冇巴打一齊玩

已經一個禮拜無玩

一出就買放到而加先得閒玩
有冇巴打一齊玩

已經一個禮拜無玩

無fps底玩呢d真係好吃力

玩開Rainbow Six覺得除左Tommy Gun Full Auto少少難控其他都無問題
利申:點射撚
其實我覺得呢隻game100m外已經唔可以同cs個d相提並論 cs玩得勁個d唔好咁撚寸 有個fd新買話輕鬆玩 最後我20殺 佢先得5殺笑撚咗佢幾日都
其實我覺得呢隻game100m外已經唔可以同cs個d相提並論 cs玩得勁個d唔好咁撚寸 有個fd新買話輕鬆玩 最後我20殺 佢先得5殺笑撚咗佢幾日都

差太遠 cs唔撚使用腦玩咁濟 呢隻game要求嘅技術含量太高(要贏的話)
個server仲係鳩下鳩下 唔知係咪連撚左去北京個垃圾server i7 4790k GTX 970 16GB ram 有時落左地係可以144fps穩定 但琴日玩又跌撚到80 setting全最低視野ultra
啲支那狗仲要camp撚過閪咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞