[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike

同人friendly都ban ac?
咁應該大把中國人比人ban

真係會比人BAN左先算啦
無殺大家就要比人BAN? 咁係人地手上走甩左果D又當係SOLO咁樣又使唔使BAN
兩個人渣車經過唔打大家又使唔使BAN
如果真係BAN 邊個玩
有個南泡混入2隊支那仔又使唔使BAM

無撚講埋D戇鳩野啦

試過打美服同個鬼佬吹左幾句 我無殺到佢 佢比左步槍碌消音器我走左

如果真係要BAN
係都BAN撚晒走場果班撚樣 全部掛撚係最後自動跳傘比人刷分
影響緊個市場

係solo 度teaming 係寫到明會ban
但佢會唔會執行 點執行
我唔知

SOLO成日比人圍架啦 槍打出頭鳥
唔通又BAN鳩人咩

而且一定有小學雞(唔止一個)睇住直播追住條友黎打
咁又可以ban?

你講果d 叫 stream sniping
bluehole 都係會ban

真係會比人BAN左先算啦
無殺大家就要比人BAN? 咁係人地手上走甩左果D又當係SOLO咁樣又使唔使BAN
兩個人渣車經過唔打大家又使唔使BAN
如果真係BAN 邊個玩
有個南泡混入2隊支那仔又使唔使BAM

無撚講埋D戇鳩野啦

試過打美服同個鬼佬吹左幾句 我無殺到佢 佢比左步槍碌消音器我走左

如果真係要BAN
影響緊個市場

但佢會唔會執行 點執行
我唔知

唔通又BAN鳩人咩

咁又可以ban?

好多Game都唔會
Bluehole 捉到嘅話
6/8排果D雖然係唔公平, 但真係幾好玩, 而且真係好難CHECK到

如果真係要BAN
影響緊個市場

但佢會唔會執行 點執行
我唔知

唔通又BAN鳩人咩

咁又可以ban?

好多Game都唔會

我覺得其實唔應該ban
不過bluehole 好照顧d 出名streamer
佢話你係stream sniping 就係架喇

如果真係要BAN
影響緊個市場

但佢會唔會執行 點執行
我唔知

唔通又BAN鳩人咩

咁又可以ban?

好多Game都唔會

我覺得其實唔應該ban
不過bluehole 好照顧d 出名streamer
佢話你係stream sniping 就係架喇

佢之前check 係唔係你有無stream sniping
就係睇下你有無不停咁requeue 嘗試同個streamer 入埋同一個場
玩高畫質慘過低畫質
低畫質容易發現敵人 仲未計果d咩優化仲明顯
玩高畫質慘過低畫質

1080用家表示除左材質同可視距離最高 其他最低
玩高畫質慘過低畫質

前者你有得揀 同埋穩定既FPS 人地無
後者你都係有得揀 佢隻GAME原本就柒畫面 唔自己整好難玩落去
蒙查查
明知不可為而為之仲要屌鳩人
solo你friend乜撚嘢ly呀屌你老母,個個solo玩teaming
咁你去排duo咪得囉

香港人支那底 u know what i mean

我就無做過 觀點唔同就支那底
正如我唔會食狗肉 但我唔會阻人食狗肉 又支那底?
其實你都唔好好多
暑假就完 快D執好書包開學啦

所以咪話你ON9囉

隻GAME白紙黑字寫撚明係違規 你係要懶撚型咁話點PROVE

用返你個例子

香港食狗肉係犯法 你覺得大陸都係咁啦 唔覺得有咩問題 咁樣唔代表佢係無犯法

依家唔係同你講對與錯 係講有無違規

屌..不過一個月唔夠就自把嘴巴既人 我唔應該對你咁高要求

睇嚟大家都明我講乜鳩
硬係有啲柒撚左嘅要撐
點解咁都要嘈
一場半場玩下有咩所謂
點解咁都要嘈

大家立場唔同真係可以嘈到2046
玩高畫質慘過低畫質

後者你都係有得揀 佢隻GAME原本就柒畫面 唔自己整好難玩落去
蒙查查

但其實個可視距離係指咩?
玩高畫質慘過低畫質

蒙查查

但其實個可視距離係指咩?

花草樹木既顯示距離
似乎較到最低都唔會影響到你發現敵人既距離
然後就可能會有人問咁我較到最低咪會睇到企草既敵人? 我都答唔到
以前我們會說草地渲染會受到這個影響,但現在草地載入的距離
無論可視距離高低,草地可顯示的距離是固定的了
所以當你臥倒時你可以看到遠處坡上是光禿禿的,這種位置可以的話不要臥倒
遠距倍鏡一開就看到你了
所以當你臥倒時你可以看到遠處坡上是光禿禿的,這種位置可以的話不要臥倒
遠距倍鏡一開就看到你了

咁即係計建築?如果唔影響我睇到人我較返低算
點解咁都要嘈

條友舉埋d on9 例子問會唔會ban
比人屌好正常
依家係咪玩唔到
有人可以幫幫我?開啟唔到PUBG,無反應乜都無彈出黎。
呢張相係我電腦配置
有人可以幫幫我?開啟唔到PUBG,無反應乜都無彈出黎。
呢張相係我電腦配置

遠距倍鏡一開就看到你了

我覺得較全低+材質轉番做中就夠
全高既話d陰影位會太暗
遠距倍鏡一開就看到你了

全高既話d陰影位會太暗

我材質低接受唔到
8月頭開始玩, 撞岩gamescom撞左12個箱隻game已經回本+有賺

開箱中袍係咪難過cs中刀

百零蚊食一餐都無左 回乜鬼本

開到迷你裙就話

之前開15個箱中左黑色裙

我用900蚊玩左5000蚊番黎

Steam錢有咩用又唔係真
遠距倍鏡一開就看到你了

全高既話d陰影位會太暗

我材質低接受唔到

爬石果陣舊石就咁一片灰色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞