[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
4日咁就完左
唔知下次要等到幾時呢

一季一次掛

Btw 有咁多錢做獎金先算
各位巴打用緊咩headset玩?
想買個聽腳步聲清d既headset
有冇人用緊CREATIVE Sound BlasterX H7
或者講下其他耳機推薦下 1000內budget
之前玩開h1z1, 依家先開始玩會唔會太遲?
同埋請問應該玩咩ser呢?
正式版出洗唔洗再加錢買
有冇人用緊CREATIVE Sound BlasterX H7

cloud 2 la

Steelseries Arctis 5

辨位清唔清楚

辨位清唔清楚

而家戴logitech d耳機打

唔駛3個鐘就耳仔痛

辨位清唔清楚

唔駛3個鐘就耳仔痛

本身用緊logitech g430 同你一樣戴到耳仔痛到頭痛
又容易跌

辨位清唔清楚

唔駛3個鐘就耳仔痛

本身用緊logitech g430 同你一樣戴到耳仔痛到頭痛
又容易跌

最慘係戴得耐耳仔邊會起瘡 都唔知係敏感定點

入耳式係咪好d 無咁傷耳?
想問下
一開game一直閃係咩問題
玩頭幾場都無事
想問下
玩頭幾場都無事

你部機咩配置

辨位清唔清楚

唔駛3個鐘就耳仔痛

又容易跌

最慘係戴得耐耳仔邊會起瘡 都唔知係敏感定點

入耳式係咪好d 無咁傷耳?

耳罩不嬲帶耐少少都夾到痛
仲有冬天還好 熱天焗汗 生瘡 痕 紅
想問下
玩頭幾場都無事

你部機咩配置

係咪咁樣?
我一開Game就熄機,之前試過教左做視窗之後解析度降到好低就無事
跟住多手試下教高又係熄返機,最慘係重新裝過
再入Game前Set返啲設定之後再試完全無改變設定
試過修改文件都唔得,求救呀咁多位
想問下
玩頭幾場都無事

你部機咩配置

係咪咁樣?

我周不時都彈呢個出黎,想請問下係咩原因導致
部腦新砌1700+1080+16gb ram, game裝係ssd
想問下
玩頭幾場都無事

你部機咩配置

係咪咁樣?

我周不時都彈呢個出黎,想請問下係咩原因導致
部腦新砌1700+1080+16gb ram, game裝係ssd

相容性 要將tsgame_bg呢個exe改做相容性win7
I7-6700HQ
GTX960M-2G
16GB
手提電腦跑唔跑得郁?
I7-6700HQ
GTX960M-2G
16GB
手提電腦跑唔跑得郁?

Y700電腦節買?
I7-6700HQ
GTX960M-2G
16GB
手提電腦跑唔跑得郁?

Y700電腦節買?

係咪果部話打左7折2.5KG既機
[quote]各位巴打用緊咩headset玩?

辨位清唔清楚

唔駛3個鐘就耳仔痛

又容易跌

屌我都有呢個問題 佢個塊野太"鞋"
戴耐左 耳仔好痛 同牙骹仔好酸
之後轉左耳機 貼耳仔個塊耳係梳化布質地 幾個鐘都無事
我一開Game就熄機,之前試過教左做視窗之後解析度降到好低就無事
跟住多手試下教高又係熄返機,最慘係重新裝過
再入Game前Set返啲設定之後再試完全無改變設定
試過修改文件都唔得,求救呀咁多位

有無人救到我
定係我火牛無力推
I7-6700HQ
GTX960M-2G
16GB
手提電腦跑唔跑得郁?

Y700電腦節買?

係咪果部話打左7折2.5KG既機

msi GP62 6QF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞