[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
Show Blocked User - 求撚奇

block人好威威 垃撚圾之前寸柒柒又潛
上面條友係咪痴撚線
不如講返隻game
我想問係咪rating 會影響你果場對手既實力?
如果我solo頭一萬名玩係咪會遇返啲差唔多排名既人?
我而家三萬名左右,發覺我solo 啲敵人都好勁 玩學校城市果啲近戰成日比人一槍散彈秒
但我同人duo 玩果時啲敵人又勁廢 我duo 排名十五六萬場場殺5-6個入頭十
不如講返隻game
我想問係咪rating 會影響你果場對手既實力?
如果我solo頭一萬名玩係咪會遇返啲差唔多排名既人?
我而家三萬名左右,發覺我solo 啲敵人都好勁 玩學校城市果啲近戰成日比人一槍散彈秒
但我同人duo 玩果時啲敵人又勁廢 我duo 排名十五六萬場場殺5-6個入頭十

solo d人係勁D,同埋冇second chance
duo/ squad 好多時都係聯誼活動
不過撞到識打既squad就好難打,squad運氣成份最細
我個fd 有時land 咗之後個滑鼠淨係可以水平移動,唔可以垂直移動,有冇人都係咁?我自己就未試過。佢好似係今個星期開始先會有呢個問題出現
有冇人玩solo仲易食雞
我同親fd玩都只係食得兩次雞,第一次仲要係負碌camp屋camp到完場縮圈都係屋入面
反而solo食過三四次,壓力又冇組隊咁大
我同親fd玩都只係食得兩次雞,第一次仲要係負碌camp屋camp到完場縮圈都係屋入面

本身同你諗法一樣 solo 成7% 勝率,但之後啲對手無啦啦變到超勁就無再贏過 宜家得返2%

本身同你諗法一樣 solo 成7% 勝率,但之後啲對手無啦啦變到超勁就無再贏過 宜家得返2%

乜會咁咩
會唔會係戰術有漏洞
我玩solo成日都搵到有利地形
一玩team就下下都一打多咁,再唔係就d有利地形比人搶晒

我覺得solo好玩過duo同squad
solo食過幾次雞但duo同squad都未食過
其實呢隻game係咪配備需求好高
想買但係驚電腦廢玩唔到
geforce 930m顯卡得唔得
想買但係驚電腦廢玩唔到

今個patch 效能改善左好多 你search下佢個requirements囉 人地寫晒乜野卡玩到
想買但係驚電腦廢玩唔到

今個patch 效能改善左好多 你search下佢個requirements囉 人地寫晒乜野卡玩到

今日既patch?

有雞食
想買但係驚電腦廢玩唔到

930m玩到既機會好微
隻game順左好多
lm
點解無人討論
其實中槍噴血個方向係咪即係粒子彈係嗰邊射埋黎

搭單問
唔同步槍係咪有唔同彈道
用枝SCAR遠射明明瞄到中晒都唔噴血
M16就好易中

搭單問
唔同步槍係咪有唔同彈道
用枝SCAR遠射明明瞄到中晒都唔噴血
M16就好易中

有效射程有差別掛

對手係330開槍打中你,你個傷口向返30, 你呢個講法已經唔成立
我個fd 有時land 咗之後個滑鼠淨係可以水平移動,唔可以垂直移動,有冇人都係咁?我自己就未試過。佢好似係今個星期開始先會有呢個問題出現

我都有依個問題 搭單一問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞