[大逃殺]playerunknown's battlegrounds (2)

1001 回覆
21 Like 3 Dislike
同fd排四場三場拎第二
頭先solo 7 殺 去到頭3 比人用AWM headshot 死左
client not responding
求解決方法,重down重開機都試過,次次都玩左一陣就成隻game hand左之後彈左出去client not responding個畫面

公佈咗出Xbox版
好頹 淨返兩個同條友駁火駁輸咗
終於食到chicken dinner 啦
想問下點開自訂8排
有個韓仔著紅衫扮中國人
有個韓仔著紅衫扮中國人

4排遇到另一隊香港人 兩隊一邊咀炮一邊打 好過癮
琴日買左今日同兩個fd排
最高第四
差少少
買完返黎狂閃退
買完返黎狂閃退

Ram問題?
最高第四
差少少

巴打 我慘過你
買完返黎狂閃退

Ram問題?

32gb 斷估夠掛

google左幾個鐘都解決唔到
買完返黎狂閃退

Ram問題?

32gb 斷估夠掛

試下更新display driver
買完返黎狂閃退

Ram問題?

32gb 斷估夠掛

已經重裝過
買完返黎狂閃退

Ram問題?

32gb 斷估夠掛

已經重裝過

比個spec睇下
買完返黎狂閃退

Ram問題?

32gb 斷估夠掛

已經重裝過

比個spec睇下

AMD Ryzen7 1700
ASUS GTX 1070 8G
Gigabyte AB350M
Kingston HyperX 2x16GB Ram
買完返黎狂閃退

Ram問題?

32gb 斷估夠掛

已經重裝過

比個spec睇下

我都1700無你所講嘅問題喎
或者可以試下個兼容性轉win7試下
同埋睇下依個
https://m.youtube.com/watch?v=3pvJLMJfW4c
買完返黎狂閃退

Ram問題?

32gb 斷估夠掛

已經重裝過

比個spec睇下

我都1700無你所講嘅問題喎
或者可以試下個兼容性轉win7試下
同埋睇下依個
https://m.youtube.com/watch?v=3pvJLMJfW4c

玩到LU 應該關相容性事
最高第四
差少少

巴打 我慘過你

最尾發現原來四隊入面
我地係最多人個隊
都把握唔到
最高第四
差少少

巴打 我慘過你

最尾發現原來四隊入面
我地係最多人個隊
都把握唔到

想開多個dis
原本個個太多小學雞厹娘娘同5p仔
想開多個dis

仲有小圈子
想開多個dis

仲有小圈子

開 求帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞