買電視機 / 換電視機 集中討論區 (44)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
YES
我見豐宅 賣104xx 可以加1000蚊變4年保
如果係其他地方網有冇得加番多1年保架 sony 既tv
之前用43x8000d ,16年12月買 早兩日壞左
啱啱同佢講,佢話同佢老細溝通咗
可以做到5100$ 行貨三年保養好似好吸引 同8500本身 都係差六百蚊多啲
唔好買豐澤1年保,要買就買Sony官方1年保,過保前續就可以
Q60T上網登記埋有4年保
咩話 登記埋仲有四年
咁真係好吸引喎, 雖然over budget 但5100$ 好似個價錢好難做到
今日睇左QN90A 實物
感覺都幾正
近望都感覺唔差
不過冇擺65出嚟
差左份震撼
上網搵唔到佢加保果個位
想睇下加1年大約幾多錢,
如果加完同sony / 豐宅同價 咁我都係同番大鋪買好了
https://www.sony.com.hk/premiumservices/

你最好打電話問下最新價錢,同埋點樣買
X90j 依家買係咪正價冇野送
CHING試過大範圍雪花?
最盡我諗同原本target果部3萬左右
(我記得原價係4萬幾,係蘇記俾個價我3萬)
想試OLED就去試,享受左先,我唔會反對,你知道有咩要注意就可以去馬
師兄,65吋萬五蚊左右 ,主力netflix / 打ps5 閒時先睇下電視6/7月入伙買的話,有咩推介
LG,Sony講到明燒印保留唔包

幾耐出印答唔到你
如果6-7月既話應該唔夠budget, 因為舊款已落架

唔該巴打
聽晚出蘇記問吓先
落得咁快
如果兩萬內呢
你買之前先問啦,現在已經係轉款期,即是電視淡季來臨
好啦師兄d傢俬六月頭到,打算真正入住先買電視
望真d 原來9500h冇2.1

想問下 lg 架cx 48 買唔買得過 豐宅見佢13000
咁睇netflix試過一次可能lag機,我重新reboot過router就冇野lo
Ching 你係邊度買依個價? 我問大鋪全部9000up 已經話最平

但而家考慮緊買唔買好
都成9000蚊但係冇 2.1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞