買電視機 / 換電視機 集中討論區 (44)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
LG 83" OLED TV C1 OLED83C1PCB 行貨
$142080

水貨我當你平一半, 都要70K, 加上LG水貨唔會平一半咁多
實揀QLED. 如果房用,我可能都會買OLED, 無甘金
過來人…以前用LG oled,打機停左画面行開陣…我都勁驚燒印…而家轉左Q95T,哩種陰影依然揮之不去……
下晝裝左部電視未慣咁光 睇電視要搞返暗d
上一部用緊50w800b
邊部新電視~
恭喜巴打~
65QN90A呀
input port喺另一邊好多external device條線都唔夠長
所以one connect box都好有用

我都驚緊啲線唔夠長
Price.com其實會唔會有黑店?
想買55q95t av outlet無貨無得訂
第二間caompanymark system 有現貨
佢話有原廠保養,想知會唔會有伏
阿澤?
MINI LED梗係光, 睇HDR十分真實
係呀 都幾好服務
睇NETFLIX睇波同打機係正d 但一般電視唔洗咁光
仲未執好個位 執好先獻醜
唔去AVLIFE問下?
Av life都無了
原來係叫compumark system
應該都OK既
我諗佢行貨都ok掛。。唔該哂樓主
我今日豐澤買左3780,未計信用卡優惠
算抵玩~
今日都行左轉,sales話減左價冇耐
Q70仲額外送2個i coin, q900額外送5個

高階個d好似抵過av life少少
原本想買55” x9000h,但睇完發現真係好厚
依家轉買q60a 好唔好?
定係1萬蚊budget有更好選擇?
巴打要求薄身?
用直下式背光係厚D, 不過光好多, 又有LOCAL DIMMING
55Q60A個價差不多夠你買55Q95T, 兩個世界黎
55Q95T又薄又靚又夠光
係呀因為上牆想薄啲靚啲
等我去睇下q95t先
Q95T上牆靚呀, 又跟原廠NO GAP WALL MOUNT, 又有ONE CONNECT BOX方便插線, 就快斷貨, 要買襯早, 暫時香港最後一代4K旗艦有ONE CONNECT BOX
岩岩問左av生命
有啲outbud🙈
電視有排用, 比多少少啦巴打, 你同AVLIFE SALES講唔要贈品應該可以減到$13400左右
如果我想堅持一皮budget有無其他選擇🙈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞