見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
https://youtu.be/Ap7NoC_LTtc

呢首歌回應左吒咤黑面事件
大家鍾意可以支持下
每個人鍾意睇既唔一樣姐
呢點都係佢特色
就好似考有feel入面
我鍾意認認真真 默默咁玩遊戲既佢
睇到會好想幫手
反而係咁出貓 雖然明係節目效果
但集集都係咁真係麻麻地
AK最靚仔不過唱功就要再努力
Ian係內向
睇mirror go 佢笑edan 讀hku無腦揀錯攻擊左佢hku勁耐
跟住原來係自己柒咗,搞到全場氣氛勁老尷(其他人笑都唔敢笑佢因為尷尬到嘔,同埋mirror 入面都多大學生,佢自卑到自大?)
睇打天下認識ak,
然後再睇埋造星、mirror go就鐘意
唔明點解啲人要未睇或者一句無興趣睇然後就抹黑人
呢幕之後對佢觀感好翻
加油
佢係副隊長嘛訪問要幫手

同埋mirror go好似有一集佢哋笑過AK好嘈成日大嗌又多嘢講,話淨係剪佢嗌都剪到十分鐘
幾靚仔
但係感覺太有自信
應該係個樣太惡
花姐早幾日訪問講,其實係佢簽 AK 既時候 應承左佢盡力幫佢拎叱咤新人獎. 因為係AK 自己一生人好想拎既獎 一生一次 .

花姐話一聽到銅獎係 Anson Lo 都知道 仆街喇
麻麻地 太臭Mk格
嗱 我真係要幫嗰啲所謂「抹黑」講返句公道說話
其實一直講佢唔好嗰啲人
好多係直情由頭追到尾嘅鏡粉
我諗佢哋對mirror成員嘅了解唔止緣於睇造星同mirror go囉

好多人唔妥佢唔單止係頒獎禮事件
係好多嘢加埋 例如放任佢fans吠其他成員
睬低其他成員捧lan etc不能盡錄

我仲好記得扭蛋有人扭到ak相
話現場無人肯要 所以上fans post問有無人想要
都係得兩個覆下佢

你鐘意佢唔緊要
但唔好講到唔鐘意佢嘅人係唔了解佢咁
分分鐘人哋仲了解過你
日日LOOP
詞同編曲都好正
我都好同意唔妥佢嘅大多數係耐啲嘅鏡粉
我真係由星一第一集追到而家
由出道追到而家
本身真係幾鍾意佢仲幾鍾意jerdanak 呢3個a1組合
但隨住越黎越多野發生
真係好感度一直降
身邊好多人都係咁
話重情義之後又插隊友刀
之後又話佢真性情去包裝呢啲行為
呢個印象真係不能磨滅
如果之後生生性性可能無咁反感
但應該都唔會鍾意返
Bella好波!
真心好理解佢呢種有咩情緒都擺上面嘅on9仔(非貶意
所以一直都幾中意
AK係好仔嚟㗎大家俾次機會佢啦
你講一唱一和 我諗到呢個https://youtu.be/nuzPWiYvDq4
而家都幾鍾意佢 之前黑面事件以為佢係認真撚
睇考有feel(唯一睇過既mirror綜藝)覺得佢傻下傻下無機心樣有d似我都幾鍾意既ravi 不過佢靚仔d
我都係 之前對佢嘅感覺唔太好
睇佢youtube覺得佢好得意 即刻改觀
忍咗好耐,呢啲報紙廣告,一連落足幾日,ak admin係衰,所以就要登報搞埋ak?己所不欲勿施於人,佢個admin攻擊其他仔,所以就要雙倍奉還去搞ak?希望登報嘅人唔好自稱鏡粉,你做緊嘅野先係分化最強。登報傷害ak,有無人出聲幫過佢?反而繼續落井下石,小小事就無限放大攻擊佢。
咁唔知你點睇😊本人對AL IG事件落井下石呢?
Source
佢哋就係睇中你哋班鏡粉唔會出公海post留言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞