見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
咪就係呢句叫佢出去睇吓其他post囉
Ak fans真係原罪黎

我上面講嗰啲話ak有問題蠢 唔啱食呢行飯口直心快
Jer唱歌好聽過佢 全部講事實

佢哋一味淨係話ak fans好惡,理性討論又唔得
究竟ak 係原罪定ak fans 係原罪,一句都冇話過其他人都要畀人話惡過閪
老實講咪又係果幾個反
今次正負評都睇得出啲人開始受返Ak
希望老闆以後謹言慎行注意下自己係公眾人
老闆睇到嘅話應句hi都好呀
你覆我我咪覆返你囉,我講既野唔啱你聽係咪唔比留言?
點呀,仲想屈我係fans呀
冇覺得你好得閒
唔係fans比起fans對mirror仲上心
你都講到明你唔係點屈你姐

好事黎既多啲人討論ak,歡迎留言添啦
Ak post正評post仲上埋熱門添
唔好一味話我哋惡得㗎啦
入嚟講下睇完老闆utube幾搞笑 講句同意就俾人屌惡死 原罪嚟真係
樓上留言係咁俾人腐皮
係咁mon 住 係咪好嬲ak po 竟然有正評
其實ok 不過真係好似劉馬車
江𤒹生你同我擘大對耳聽清楚

我愛你
我唔係生粉,反而我係柳炒,我唔覺得佢呢個反應有咩問題,如果佢攞唔到個獎跟住話佢先係應該攞嘅人就話唔輸得啫,俾人話佢唔抵得人哋攞獎然後佢講come on haters,咁樣都係唔輸得?
有無人同我一樣覺得佢似劉馬車
你唔鍾意,人哋大把fans,你話換就換?
虎仔有哥哥嘅影子
我都好鍾意阿jer佢宜家呢個髮型好靚仔
後邊漂咗一執

唔講太多了費事又俾人屌我講其他成員
佢哋係咁㗎啦,搵唔到位入淨係負評

真係多謝haters幫我手推上熱門

ak終於過1000正評
虎仔世一
我團飯,12個鏡仔缺一不可
其實我覺得其他嘢都唔需要再多講,最簡單一件事,既然另外11個都當佢兄弟讚佢有義氣,外人仲講啲咩姐?
唯粉又好團飯又好路人都好,有邊個比其他鏡仔更加有資格講嘢?AK份人點,其他兄弟最有資格出聲,既然佢哋相處得咁好,點解仲要捕風捉影分化佢哋。
我個重點係次次
大佬個次姜糖係一堆咁Tag住屌一個DJ
就人數 同埋 屌既對象
緊係要出黎講啦

AK而家係一個粉絲 仲要係私人既Account講

大佬你要比較都比較一樣既野先得架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞