見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
黑之呼吸世一!
佢啲兄弟明白佢嘅
有訪問ian個陣Ian都有講佢有排好窮
AK知道左就個排係咁請佢食飯
其實佢真係唔錯 係個人講野唔經大腦小小
不過我又覺得咁樣好真 反而幾可愛
下次有投票我會投佢
Mirror 自私排

Edan > Anson Lo > 姜濤 > Anson Kong > Ian > Jer

其他好似未有solo就算

唔係好識欣賞Jer啲歌
特別首 狂人日記 聽咗半首 頂唔順 聽到我都有啲唔舒服

Ian 我都只係鍾意首 鯨落 其他都唔太啱我聽 但接受程度高過Jer 果啲歌

btw Jer把聲 真係靚嘅

私心想 Anson Lo 首Ego 同 Anson Kong 首 黑之呼吸 YouTube 可以上到 1m
四台其中一台上到榜首
睇造星已經覺得佢好靚仔雖然佢啲動作真係有啲尷尬 但反而好鍾意佢份自信 睇mirror go越睇越鍾意仲有睇佢YouTube channel 真係好好笑
其實佢性格都唔係好啱食呢行飯有時講嘢太真
Btw希望佢繼續努力好多人都好鍾意佢
有睇造星都知佢好照顧人
想糾正下你講嘅「部分唔開心係因為冇得同陳仔一齊蝸牛拎獎」

其實AK未正式solo出道 已經想攞叱咤新人獎(花姐早期訪問講過 佢好想幫ak達成呢個夢想)
新人獎其實係叱咤最易攞嘅一個獎 特別係上年算係冇咩競爭對手
但無奈一世人只係得一次機會競逐 自己本身咁care個獎 當晚自己冇份肯定會失落 新人年之後再上到叱咤台已經好難

我都覺得佢當晚反應唔係太好
但係出面啲人話佢個反應係唔抵得Jer搶咗佢個獎 Jer係上年新人唱得最好呢個公認 AK有咩可能會咁諗

今次chillclub頒獎禮 睇得出佢對獎項已經釋懷咗 佢啲隊友攞獎見到佢啲反應真係好真心
佢真係個好重兄弟嘅義氣仔嚟
佢係mirror入面最靚仔
但d歌行錯style
一個西面嘅靚仔
https://youtu.be/-qV-wm1wDyE
詳情可以睇返呢段
新歌黑之呼吸 band sound路線幾啱佢
好好loop
係咩新歌黑之呼吸真係為佢而設啵
有嘗試去了解呢個人
有聽佢歌 睇佢訪問
但真係唔知點解睇見佢個樣加訪問成日搶住講野
就對佢麻麻地未去到憎 但又唔會鐘意
我覺得有一部份佢應該好想憑蝸牛拎獎始終佢同ian 兩兄弟咁
希望大家都對佢改觀
仆街睇poki 都有人原諒
對ak太唔公平!!!
cc頒獎嗰陣 :「好開心第一個獎係同兄弟一齊攞」
喊𠹌咗 男人老狗咁sweet
平時綜藝佢玩到好撚認真
可能平時團隊答佢係副隊長要同阿man答得多啲
睇mirror go泰國攀石,每個隊友完成後落嚟佢都第一時間衝上前攬攬鼓勵,al驚到震哂中途放棄,ak即刻上前迎接佢攬住佢話無事
希望大家睇完error遊都可以去睇埋mirror go

其他post佢俾人屌嗰陣時完全冇人為佢護航勁心痛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞