見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
成日覺得女人真係特別鍾意FF
見到篤眼篤鼻嘅就加d個人情感落去
唔通mirror真係減一兩個得返10個人會好咩
屌你個名
ak其實算自大咩
佢係有表演慾姐
雖然佢造星個陣係冇咩追步個面俾人睇
但個時每個評判啲評語都好虛心咁聽
每次都鞠曬躬咁
無論造星定mirror啲綜藝都見佢好認真好落力咁去玩
Cctvb打手收鳩皮啦扮咩鍾意牙米 你唔配呀
跳舞實力都差幾皮啦
千億個或許
近排先睇造星一
想問其實Stanley一開始係咪真係好多負皮?
睇造星一個陣覺得佢真係好領導住成隊既感覺
又有學唱歌 最後又真係有進步
但睇佢話多負皮到壓力大到訓唔著
完全唔明佢咁好點解會收得多負皮
Ak, Frankie, Alton, Tiger

Mirror 隱形人

Poki 起碼都有新聞有人 care

Error 真係入屋好多
道友 mk 樣
我都唔明,我係睇完mirror go 1 2先再睇造星
睇完都唔覺佢有咩問題
覺得佢地十二個都各有特色,我自己唔係十二個都鍾意,但都冇鬧過其他人
上面就有人話ak fans 惡到死,真係唔知邊個惡到死
你估當年造星d 評判同花姐真係傻架咩,揀得佢地一定有原因同埋睇到佢地嘅優點
可能我老喇
我覺得jer 同 tiger 呢個髮型好師奶
長髮淨係得隊長 carry 到
有留意到
睇嗰時笑咗出嚟
本身唔太like Alton, 但係Jon Jon 被炒 佢Msg 關心Jon, 加分 改觀
我無將佢哋個案比較
只係見你點名話姜濤 AL無為fans道歉
我重點係澄清返佢哋係有道歉
無comment AK要唔要道歉
何來比較?
一開始係咪多負皮唔知
但入左mirror成日有人屌覺得佢唔配
我冇特別鍾意佢
但真心覺得下下狙擊住佢嘅人好無聊

唔覺得佢地是旦一個需要比人jer住唔放
印象中AK被花姐揀做副隊長係因為佢take care隊友
睇返造星1同mirror go佢好似一向正義撚
有人做錯有人唔開心都會出頭幫下人
alton性格唔差
睇mirror go覺得佢幾好人
J rock好jengggg
仲要著皮褸show腹肌
咩年代呀仲要下下扮謙虛
我係柳炒 但係好鍾意AK
有義氣又有綜藝感
講嘢鳩鳩地咁都幾可愛
呢個唔關年代事

係香港娛樂圈生態

冇人叫你要勁假

但若果至少打左個八折,七折,冇咁蝕底

若果叱吒當晚佢喺阿Jer上台前主動攬佢一下,成件事當堂唔同哂,亦唔會咁多人針對佢

你可以話「唔開心都要咁假?」你辦公室對頭人升職你都會扮嘢講句恭喜啦,何況係娛圈仲要又話「稱兄道弟」?

咁咪變成之後局面囉

只怪佢經驗少,唔識得走精少少
睇到報紙講兩句黑面就跟住唱嘅人
一係就路人 一係就毒唯
真係冇必要care咁多
只係希望老闆唔好比咁大壓力自己
自信係好事

但過多就變自大

比自己壓力更大,唔係好事

反而佢應該utilize 佢自己嘅優點仲好
真呀AK要努力俾大家睇到你進步
唔好睇得失睇得太重
係鍾意你嘅就點都會繼續鍾意你
唔鍾意你嘅人講嘅野有d都有可取之處
繼續成長啦
希望你有mon po
想講句你真係好撚正 個on9性格配靚仔樣為我帶嚟好多正能量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞