見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
嗱,你呢啲咪就係我講鍾意轉移視線去其他人度囉。
而家呢個post講緊ak,又想拖埋其他人,你見到佢地踩人咪鬧返佢地囉,關我撚事咩?我響呢個娛樂版就係見到你地ak fans成日踩其他隊友
受害者點止ak一個
al廣告po都成日有狙擊手搞事
下面cap圖全部都係呢幾日發生嘅事

一邊宣傳團魂,一邊做狙擊手攻擊其他成員
個個都好受歡迎
我就係從來都無參與過呢樣野,無興趣同呢啲人對罵,所以我從來唔去鏡po留言。我想講fans中嘅害群之馬個個偶像都有,ak有其他仔都有,但大部份矛頭都係指向ak唔管自己班fans,班人一樣做緊同樣有失自己偶像嘅事,50步笑百步。
最憎呢啲人,唔好同人講自己係鏡粉添呀,講多兩句就露餡,好肉酸
只係想講屌其他成員好多fans都有做
唔明點解啲自稱係fans嘅成日放大 用呢個point嚟屌啲仔
所有fans言論佢哋都要負責 要澄清嘅話佢地有排忙
岩岩出道果陣食飯撞到佢同樹熊
望一望佢塊臉就勁撚黑
我都係!!
真心好撚型棍!氣勢出咗黎
其實jeremy妖得來有少少日本style 望望下又幾吸引
Alton最大問題係上台乜都甩
唔覺佢格衰
Rap唱跳都甩
造星1仲話locking隊定咩
2年啦都係咁睇到嬲
但我又唔會叫佢退
佢綜藝ok
舞台野唔該佢快啲跟上
Tiger 有咩唔好?
Tiger 長頭髮型又得 陰柔又得 咁有氣質都柒
瞓醒未
可能佢慢熱 熟咗應該可以好癲
佢真係有陣鳩味
不如整12個機械式姜濤出嚟啦,12子各有自己風格都要比人話
mk鋒格
tiger同jeremy 個氣質係日系
唔係個個buy
佢c位係好撚型 希望以後跳多啲
佢私下著衫好好睇都係行日系
唔通個個倒模就叫好咩
咁佢本身膚色都好黑嘅
了解完ak默默去左ig follow佢支持佢
當事人放低左但fans仲耿耿於懷係因為本身對團魂有期望
畢竟ak本身定位係副隊長 應該係維護團隊而唔係😊自己隊友
舊fans都應該冇可能對佢完全改觀
希望新粉追po嗰陣唔好見到嗰幾個story啦唔想破壞佢地心目中嘅偶像
Btw edan受得起人串佢 佢就要受?
香港樂壇需要佢地
你作為fans 咪一樣做緊同樣既野
50步百步
Jeremy好正 可惜唔多人識欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞