見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
我講緊pin嗰張乜撚嘢圖自嘲黑面呀

分化例子我唔熟,係見到mirror post有個懶人包睇到佢啲事蹟我都嚇親,問返鏡粉應該好清楚

呃到你地呢啲盲粉夠做啦,AK加油呀
雙重標準嘅連登
成日話啲artist虛偽,係偽人
好啦,宜家有個真係做自己,係鏡頭前都將最真果面比大家睇,但換嚟係大家嘅一沉百踩

好多人淨係睇一個shot就話ak唔大方
有幾多個真係會睇返哂啲節目訪問去認識佢地?
ak個人就係直囉,直得黎都真心膠
不過channel成日請6壯士搞到好似分化撚咁
笑撚死明明樓上已經有條友捧米踩AK 大把人話jer屌打ak 你選擇性失明?
生粉真係鏡圈底層嚟 想幫自己粒仔辯解都比人話抹黑其他隊友
利申 皮寶寶 多謝ak成日搵皮皮玩
如果你係睇懶人包嘅話,佢地係加添埋個人情緒入去寫返啲事出嚟,好多並唔係咩大事,但喺某啲fans心目中係世界末日咁大件事,繼續無限發酵放大講到今時今日,admin單野都入佢數已經好無謂。你要了解一個人可以睇片,睇到佢平時同其他人點相處,睇埋其他成員訪問對佢嘅評價,你會對ak嘅為人有更多了解。
尤其立下呢個post都見到AK fans惡撚過閪
請問AK左邊嗰個係邊個
好靚仔
Jer唱歌屌打 ak就一定㗎啦
但係事實jer唱歌根本屌打所有人
最離譜睇過有人話陳仔痴得ak多會被帶壞,真係痴線
E先生
想睇,邊度有得睇分化懶人包
Mirror我無邊個特別唔鍾意,但係最無好感就係佢
佢令我諗起以前中學蝦蝦霸霸欺凌人啲仆街同學扮大佬MK格爛仔
(細個比人欺凌過所以特別憎呢啲人)
事實陳仔嫌ak煩
某程度陳仔仲醒過ak
Ian都唔差喎
Edan
ig: edanlui
我都覺係事實 但上面有人講出嚟已經係踩一捧一緊
比人踩完之後仲要話生粉成日踩其他隊友
大家都有踩 打和啦super
mirror開到百鳩幾個post,唔記得邊個喇
呢度鏡粉應該幫到你
呢個haters真係我見過最好笑
我代ak向你道歉勾起你童年回憶唔好意思
可以上Viutv重溫膠戰 edan係其中一個主持
E先生真係靚仔 可以去聽佢首歌叫E先生連環不幸事件 viutv仲有好多有佢既綜藝都好好笑 (mirror go, 膠戰)
無好感都叫hater鏡粉真係少少嘢就起槓
咁你鍾意咪鍾意囉
唔通我鍾意某個成員又拎出嚟講咩
人地夠覺得有洗底po成日都沖出嚟講好煩
做錯過點except人原諒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞