見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
Sor lo
我咁樣會唔會又勾起你中學俾人蝦回憶
事實上ak係外型霸氣但內裡好傻,懶人包加入好多個人情緒,你本身唔鍾意佢睇完只會更負面,連呀jer去尖沙咀busking,ak喺whatsapp同陳仔吹水吹其他野,都比人鬧佢唔撐自己隊友走去講無謂野,咁又狙擊一番。mirror有好幾位成員(包括不食人間煙火性格公認林善嘅皮皮同低調做人嘅虎)都同ak好好朋友,你諗下一個格衰嘅人,會同到呢兩種人做好朋友咩?你想了解佢多啲可以睇片,睇到佢平時點同人相處,呢啲真實反應無得呃人。
Ak見到呢個post到底會開心定唔開心
俾大家話佢蠢
黑之呼吸
其實佢係咪成世人都無乜遇過挫折?
屋企做生意
自己選擇跳舞 唔讀書
玩造星 全部人話會唱得跳得
叱吒拎唔到新人獎係咪人生第一個挫折
舊鏡粉屌佢唔係因為佢黑面
係佢成日講好重兄弟情義 好照顧兄弟 兄弟攞獎=佢攞獎
但結果隊友攞獎 佢就失望黑面
利申: 覺得佢黑面冇問題 新人恨攞獎好正常
最柒係佢明明做唔到大方恭喜 就唔好成日講自己為兄弟著想
睇人地個樣冇了解過人就覺得人地會蝦蝦霸霸欺凌人扮大佬mk 格爛仔都唔算係hater 咩
有冇訪問link
感覺Ian都好難接近 但呢座冰山俾AK融化左
好早期佢爭啲出道,最後出唔成
呢個應該佢哋一個挫折
講錯囉,佢呢啲應該叫盲反
想知佢現實點同人相處
佢講過係ak r水吹先
一提叱咤就諗起佢等咗廿八年同come on haters
Ianson啲youtube片 ak成日扮正式開始拖住隻手 ian一邊好無奈一邊又俾佢氹得好開心
我上面有比呀 費事再貼
睇AK YouTube 有ian既都見到佢成日笑AK既笑話 好sweet
好撚好笑, 你係fans咋,唔好屈埋我係
舊鏡粉第一次屌佢應該係佢星二嗰陣story句
呢個真係唔知生粉可以點兜了
佢咪認咗自己當時處理得唔好,無首先恭喜兄弟先囉,樓主post段片都有啦,一個鏡頭使唔使講足一世呀?呀jer當時人都無野仲同佢攬頭攬頸,唔知仲以為啲外人有份爭獎。
咁唔代表到啲咩喎
欺凌者都有一大班朋友
原來Frankie同Tiger同AK咁friend失望咗
佢似係份人太真
所以頒獎嗰下見冇份 失望先黑面
係要做好啲表情管理
不過睇佢youtube都覺得佢係善良同蠢蠢地嘅人
啲隊友都話佢好有義氣同對朋友好好
加油啊!
多啲同陳仔拍片 你哋好cute
你係想幫ak講好說話 定幫ak加多啲haters
人地edan Po咩關其他人咩事 又唔係攻擊緊其他人
睇造星二mirror實力排行榜AK黑面個段片真係O咗嘴,都留下咗深刻嘅印象
主觀感覺都唔得?娛樂圈係睇觀眾緣
首新歌勁正。jpop 味
痴線
望個樣就覺得佢欺凌人,上邊佢好take care姜b
請Ian食飯。嗰個隊員話佢有義氣嗰啲你有冇睇

個陣見到真係焫焫焫著
冇話唔得嘅,係覺得你個理由好笑咗啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞