見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
我屌
成個mirror 淨係對佢反感
不如單飛啦老鼠屎
係囉,又唔係佢叫個admin 屌人
咁唔通admin 屌人佢要公開屌番個admin 咩,可能佢私底下有叫個admin 唔好再咁講呢
同埋佢同edan 都應該frd,睇番佢造星d story 佢都成日車edan 又一齊食飯
成個post得你一個咁講不如你唔好上連登啦
Support AK
ak
admin呢單唔覺得係ak需要公開交待嘅嘢 不過ak講野真係要諗下作為公眾人物講出嚟有冇問題 有好幾次太衝動係影響觀感
A2三個(jer edan ak)造星時期幾fd ak成日車出車入 借埋場地佢哋排舞 又間唔中一齊開live
反而出咗道之後好似冇咁fd 明顯分開咗兩堆玩 係前排個camp後先fd番啲
個晚睇到呢度都覺得好得意,原來係臨時決定!
唔係生粉,但係當初呢單嘢真係唔覺得有咩問題,同埋睇耐咗佢哋啲節目都知道佢唔係啲咁嘅樣,其實性格都幾可愛
係咪黃先?唔係就收皮啦
193 Dee Jer就真黃既
19送中開頭條友仔都有飲喜茶
去到後期蒙面法佢都有戴黑口罩表態啦

唔敢講佢好黃,至少港豬偏黃
根本就係啲記者亂咁寫,jer當時一聽到自己得獎,第一反應就係望住AK,成班兄弟過嚟恭喜佢,佢都冇理過其他人淨係擔心AK,上台第一句說話就係想安慰A K,就因為表達得唔好又俾人無限放大話佢潤隊友,又話佢地不和,其實本身根本就冇事,啲記者寫到有事咁。
睇得多佢哋啲訪問同節目、live都知道,AK唔係小氣嘅人,個個兄弟都話佢講義氣,jer好純品好感性,根本就成個細路咁,點會係記者寫成咁
12個人又唔係長期都一齊活動,有啲之前造星時期已經friend開,好難同個個都咁熟嘅,人夾人緣姐,冇不和都算係咁
睇佢哋私底下啲片佢都好照顧老虎仔,雖然老虎仔好成熟大家都知,但係佢都會用大哥哥嘅身份去take care虎仔,係一個好warm嘅人
同意
睇mirror go對佢完全改觀
好睇得出
睇咗好多個德仔嘅負皮,全部都係冇內容,啲人純粹唔鍾意佢,可能冇乜觀眾緣?但係我覺得佢都幾正喎,笑起上嚟好甜,講嘢都幾搞笑
AK講嘢好得意 但同佢紋身好唔夾
其實佢哋16個人能夠玩得埋一齊,你都知道當中有幾個係明黃,嘅咁你覺得其他人可以係咩立場呢?一定唔會係藍絲先啦,其實呢樣嘢唔係好難推理姐,係咪一定要話吓佢哋先安樂
佢真係好鬼嘈講到幾大聲先會咁遠都聽到
https://www.youtube.com/watch?v=BeH-OaM2BQc
first solo特登有dance version 都算跳唱
好明顯迴響差過蝸牛好多
佢仲要勁誠懇咁捉住lokman隻手講:……有用咩?
佢ig篇野打come on haters喎
老虎仔真係好正 希望多啲人留意佢。佢應該係12個入面最少人留意同少job
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞