見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
出左道之後已經冇晒互動啦
成日話自己壓力大,有邊乸過壓力唔大呀全團,上至姜、Ian 兒登 教主,佢哋咁撚紅唔多大壓力咩

下至牙米、皮皮,佢哋唔大壓力咩,連solo出歌嘅機會都無,又無黑面呀

真性情=閪面 係你啲粉幫佢洗底咁講,睇咗幾頁,好乸煩

講到咁關照啲兄弟,就唔會我考古嘅時候,發現咁撚多佢串兄弟啲嘢啦

無嘢呀,少少壓力都承受唔到,又喊又閪面,都唔撚係男人,仲話食呢行飯
Ak 係咩黎,未聽過
喂,你改名啦,好肉酸呀,千祈唔好自稱鏡粉添呀
煩咪唔好睇

Ak支持你
平時已經唔喺多ak post
討論下都比人屌
又唔可以賴晒生粉,本身連登呢度都好多人歧視同性戀
青筋
支持佢行band仔style
黑之呼吸 蝸牛 打天下個首 金星女孩都好好聽
同dj熟+與其他歌手有互動=靠痴人上位
六壯士=小圈子分化
應駿安濤son=好sweet好有愛
黑之呼吸好啱佢唱
未聽過ak唱歌之前,我喺連登見人講佢唱歌好難聽,我仲以為係古天樂吳卓羲嗰種難聽,之後上youtube搵嚟聽下,覺得一啲都唔難聽,the one live嗰次仲好穩定。
AK幾正吖
有乜問題
係,佢本身係有跳舞底係有料到
事實上佢一開頭係造星有信心係好正常
佢一直講過唔想表演再企喺人哋後邊想去證明自己
仲自抽英文擔當
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞