見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
鏡po狙擊唔到咪嚟公海囉,唔係話你,上面都有一兩個啦
有啲真係唔俾機會點洗底都冇用不過算啦個個一定有haters

最好笑都係樓上有個話自己細嗰個恰佢條友個樣似Ak所以唔鍾意佢
算啦本身ak係負多個正
難得今次正評過千都已經心滿意足
Exact7ly 成日一句暗鬧 仲要又係暗鬧返N年前嘅野 再加返一兩句撚中立野
真係團粉會咁咩
熱血中二日本運動動漫男主角feel自己蠢蠢地,跟住個best fd 唔知點解係食腦隊友,靠隊友carry 曬嗰種
不如你睇返之前幾個post 都係一面倒屌ak
係難得先有一個post平反
所以我之前從來唔去鏡po(之後唔知會唔會),我只會留喺娛樂台獨撐
咁公海有人狙擊好正常唔洗咁認真喎自己粒仔有人反好過冇人識
喺連登冇人反仲驚啦
首歌好難唱
完全唔明尖沙咀個單有咩問題cls
咁講真佢性格本身都易得罪人
呢個真有人反好過冇人識
係見到poki 都有人原諒
希望大家公平啲對待姐
我估計係想還擊ak admin鬧edan件事,但做到互相攻擊又何必呢
想澄清返
姜B同AL係有為fans行為而道歉

https://youtu.be/EKQMyF0yxe4

騷擾DJ行為係真粉定黑粉做真係一個謎
但因為用咗佢哋名義,事件由佢哋而起
帶俾其他人不便,所以佢哋係有回應同道歉
「如果佢唔係咁靚仔,一早俾人打死咗啦」
「(問AK嘅專長) AK 喎難諗呢?」
嗰個時期係政治敏感嘅
不過好明顯都係冇心,咁都係Ian同佢之間講笑啫
再加上佢本身都唔勁大腦講啲笑話
唔關事啦
係😊事件先 之後尖沙咀 買fol 果皮 再到叱咤
有啲係抵屌 但係有啲真係欲加之罪嚟
之前我都係縮左 不過依家好返啲架啦 入去R吹啦
我明明柳柳粉 但係反而係入面成日講AK或者其他鏡仔
就係希望其他鏡仔都多啲人傾
唔緊要啦吉妹佢自己都寫錯自己名
唔係唔講得 係睇唔過眼你呢啲人講咁多野去中傷其他人
你話你係鏡粉講返出黎都算
但又要帶哂頭盔話唔係鏡粉
佢地12個人有幾努力 觀眾有眼睇既
佢地以前處事唔成熟就要每下都拎出黎binc?
你地話佢成日暗示啲野單單打打態度性格有問題
但同時你地直接向廣告商投訴落廣告屌佢就好高尚?
又話要帶起香港樂壇做亞洲第一
都未做起就係咁搞分化
講真 討厭ak既點都會討厭
鐘意ak既亦唔會因為你地講幾句野而轉變
第一句喺邊講 唔記得咗
佢講野真係好撚抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞