見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
佢好多才多藝 又執導mv又識唔同樂器
佢中學嗰陣都已經靚 碌佢去ig最底睇下

同埋其實佢上節目係有講野 不過比人cut 哂
可能佢太內斂 其他兄弟講野好笑 所以冇乜佢鏡頭
仲識唔同運動 gold snooker游水籃波 而家識埋排波

破鏡mv 佢拍架
呢排真係日日j mirror
好多謝mirror 掛住j佢哋搞到我冇咁掛住個仆街ex了
覺得點都會繼續有過份解讀的人
不過會慢慢等AK繼續做好音等個班人收聲/吠都冇人理
黑面心態其實可以係咁

唔一定係妒忌

係替自己難過
唔明點解好多人連花姐都話Jer樣衰

其實幾靚仔
LM
lockman solo係咪應該行hip hop路線
以前知mirror呢個組合但唔識入面啲隊員,有時喺啲post見到jer,覺得佢幾靚仔,但嗰陣唔知佢個名叫jer。後尾開始了解佢地,見好多人話jer樣衰,我仲以為講緊第二個人
我係睇同二汶 YouTube合唱識Jer
果陣唔知佢係mirror,但當下覺得:嘩,竟然有新人唱歌咁撚勁
佢係叫lokman
好心生粉唔好咁肉酸
成日提住要move on
但係最唔識move on嘅就係佢自己
我都睇咗好多個po認得你同某堆粉日常狙擊某人
仲好意思講團魂
唔係fans 當日見到佢黑面就唔太like佢
但近排追返Mirror Go發現佢做綜藝幾好睇
投入度仲幾高 又玩得 開始對佢改觀
首黑之呼吸仲幾撚型
同意

佢靚仔無庸置疑,某程度都型

但真係有啲自大
佢好搞笑
睇mirror d綜藝
多數係佢講既野令我笑出聲
痴撚線
原來連登冇路人嘅
我唔係mirror fans就唔鬧得ak?
唔係生粉都睇到邊個粉狙擊邊個啦

第二 搞清楚唔係狙擊某人 係某人fans 睇清楚啲
阿妹

過份自信就會變自大

你睇chill club頒獎禮dear jane 唱ignited 個陣佢不斷係鏡頭「過份造作」,有啲反感
所以咪覺得佢根本唔輸得,覺得全世界唔鍾意自己嘅都係haters囉
啱啱見識到原來佢啲fans都係咁諗
有人笑過講係「劉馬車」
佢參賽講過「做dancer個陣好唔鍾意企係後面,點解企前面唔係自己」

講左出口真係蝕底,謙虛少少會死?
型嘅反差係西面
點解花姐要推合唱版唔推單飛版,大家心照
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞