見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
平時成日都見好多人話Ak 串黑面自我中心好乞人憎

其實想講平時有睇開mirror綜藝嗰啲就知佢本身性格好多嘢講好嘈唔係咁cool好串嗰啲,同埋你有睇佢同lokman tiger拍片平時都笑佢蠢

講真黑面嗰單嘢,有一部份唔開心應該係冇得同陳仔首蝸牛一齊領獎。

https://youtu.be/ddQOGoyIVSc

24:05 佢同mirror隊友都提返黑面件事大家都
move on哂

https://youtu.be/leTNduAFKQg

同埋佢平時做綜藝都係最落力嗰個

https://youtu.be/bnpPzGMtRl0

講真佢哋12個仔都係啱啱出到兩年,Ak一開頭真係好自大面部表情管理又做唔好。
其實佢真係冇大家講到印象中咁串,反而佢份人係傻傻地講嘢唔經大腦
希望大家真係睇吓mirror綜藝唔好俾印象影響

老闆上次嗰個mirror post睇完唔好唔開心其實連登仲有好多生粉個個都睇得出你一直有努力
無懼世事變改,吉野妹最愛江𤒹生!!!
黑之呼吸已說明了一切
吉妹仲諗緊你會唔會入
佢段訪問我睇到眼濕濕,平時傻下傻下有嗰句講嗰句嘅ak,原來壓力大到爆煲,仲疑似有情緒病
造星覺得佢都幾靚仔 但真係太自大頂唔順
咁啱未瞓見到,我一定撐ak!!!
不過都係唔夠狂人 dwbf 好聽一個幾新穎一個易上口
不過黑之呼吸型啲
睇造星果陣麻麻地佢,但之後睇得多佢地D綜藝+訪問,覺得佢在Mirror入面人緣應該算係幾好,幾識照顧人
覺得仲攻擊佢黑面果d人,應該本身都唔係追開mirror.......
睇耐左其實幾可愛,佢自己都知自已負面
佢係自信唔係自大,睇返上面段訪問片,佢話知自己條件唔算好好所以要比人更努力,搞到壓力大到差啲承受唔住。
可愛到暈,另一段佢有笑架
不過睇佢哋拍片應該同特別幾個friend啲
唔記得lokman定lan or Alton講過佢係最有義氣
條件唔好又有自信都唔係自大?
呢個shot覺得佢地好可愛

利申飛機
靚仔啲嘅保綺
Ak把聲同band隊好鬼夾

反而首蝸牛同Ian合唱就有啲比下去
以前睇造星對佢都無乜好感,但近排睇佢又有返啲好感
師奶殺手
佢一開頭造星都係好有自信講真佢咁靚仔又識跳舞
不過唱歌嗰啲Edan jer 真係好過佢

希望老闆唔好太大壓力,黑之呼吸幾好聽好型
其實係
佢個下失望又唔記得做好表情管理
個個就寫到佢隊友攞獎佢冇份攞獎就黑面
唔覺得佢係咁壞心腸
佢講過上到台就要洗腦同自己講佢係最好嘛,所以咪舉手投足都充滿自信囉,內裡壓力爆哂煲,匿埋喺廁所幾個鐘唔肯出嚟見屋企人
幫推 當時報導話佢黑面,路人你一言我一語抨擊佢,新人要面對冇獎拎嘅失落,又要面對負評。真係好易出事
成班平時肯定冇睇mirror綜藝
佢嗰吓西面係唔應該但之後真係作大咗仆街嗰啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞