見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
mirror頻道

雖然近幾次明顯有進步
但真係有改善

你呢d就真係有意義的批評
死jer住Stanley多野講 AK分化個d真係唔知做乜鳩
真啊
況且其實我係睇班仔
唔係睇班fans囉
都唔估嘈黎做乜
其實平時有睇開佢上綜藝同YouTube啲片就知佢唔係咁cool同成日黑面,頒獎禮我相信佢個黑面只係因為失望同太失落先會咁
睇佢啲片平時俾人笑佢上等靚豬兜都唔會嬲,就知牙爆私底下都係隨和又qq嘅人

其真佢地經過埋梅窩個camp之後更加深入了解對方
而且大細仔既互動亦都多咗好多
當12個都會融洽相處既時候
鏡粉考慮下比啲團魂唔好分化
原來唔係得我咁諗
睇咗好多post得出
非正式統計
連登成日踩Ak嘅
90% 某人fans
10%Edan/Jer Fans
200%細仔組fans
Edan
佢地12個之前唔會有芥蒂咩我就唔信喇
但係佢哋依家去完camp都fd返哂
fans仲提住年幾兩年前嘅野做咩
如果真係仲係冇辦法鍾意某個都好
留返個負評走人咪算囉 唔洗下下又拎返出黎講
其實由本身係連燈鏡post個個話佢
到今日竟然有ak嘅平反post仲唔少正評
證明佢嘅努力係有回報

btw 邊個未follow快啲follow佢ig 就十萬
整體講 評價最高一定姜B同Ian
Edan AL明顯緊追其後
Jer Tiger唔算靚仔但各有風格
Lockman AK表現同PR愈來愈進步
Frankie Stanley未有發揮空間
Alton Jeremy路人樣
無拉拉提兒登你都幾貌似幾無聊
你咪又係捧一個踩一個 唔洗懶公正跟住喺度單單打打
其實我覺得jer幾靚仔,但唔係一眼就覺嗰種
睇mirrorgo玩遊戲裝cam喺頭盔勁影佢地大頭,我覺得姜b ak同jer係最好睇嗰幾個,Jeremy就裝身後唔講得笑,好正
唔係tiger最路人樣咩同埋上綜藝 點解佢可以咁靜

邊度搵咁正嘅路人
好有氣質,亦正亦邪feel,仲靚過唔少女仔

條街邊有咁有氣質既路人呀
其實佢成日都用☺️呢個樣
以佢咁蠢既人黎講
根本諗唔到一個emoji都咁多意思
水刑好正喎
邊條街有 我想去
佢地拍戲搵tiger做女主角就得了
啲字體同埋顏色搞到血書咁款,勁恐怖
會唔會太大聲
呀虎真係越大越靚,年紀輕輕但思想成熟,可以制衡一下大細路ak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞