見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
造星2都成年前佢而家同al Edan又冇乜嘢
真係慘間唔時俾人拎出嚟鞭
之後佢做幾多野補鑊洗底都冇用
唔該巴打
副隊長做咁多小動作
即係啲港女成日用😊嚟暗串人,所以ak用😊就=暗串?我以為😊係以示友善嘅意思,大佬呀ak又唔係港女唔好將自己嗰套套落一個男人身上啦
個人解讀唔同咁冇辦法但應該冇講到天地不容 最多都係話下佢分化唔應該
不過鏡po圍爐開新fans唔理解都正常
都話你,有哂片同隊友為證佢點對人好你唔睇,剩係睇加鹽加醋嘅野去肯定你內心對佢嘅諗法
遲到都傷團魂咁12粒仔係咪要好似cookies咁住埋一齊 出入都要租架16座
Agger最近團魂好左多謝jojo
周柏豪都有叫人投票wor
生粉咁撚惡
自己睇到唔舒服就唔畀人講
就係睇咗都覺得佢假,鏡頭前門面嘢你就信
你係佢fans一定幫住佢啦
算吧啦你再講你又有份欺凌佢
我愛你吉妹
圍爐定狙擊?
兩年都嚟緊,人地班仔繼續嘻嘻哈哈攬頭攬頸交換口水,狙擊手就繼續「懷緬」過去
你係咪識睇相
一開頭睇個樣就知佢假
佢星一贏唔到 已經話要摺埋一個禮拜啦喎
即係其他成員喺閉門獨自訪問揀最感激邊個隊員,ak係最多人揀嗰個,呢啲又係假呀?定你想講成隊都一樣咁假呀?
屌入完呢個po變左生粉anti
真係咁團結咩
話佢有義氣嗰啲咪又係佢班小圈子,一係就比面佢囉,副隊長咁惡
乜stanley係佢班小圈子咩?stanley話ak喺佢失意時主動dm慰問佢,12個揀一個最感激嘅人佢揀咗ak。ak惡?佢成日比隊員笑返轉頭喎,不過算啦,你以貌取人講咩都無用
其實你睇返幅圖時間10/6 果陣先開始左運動一日
仲要當時未有支持黃店呢個概念 幾多人行完照排喜茶
你可以話佢on9既 但係啲人拎呢樣野黎攻擊真係得啖笑
好痴線 我係度啱啱留兩個comment
純粹話ian俾ak融化左都有人留負評
到底mon po mon到有幾實

想鏡仔12子行得遠啲 fans和平共處其實都係重點
況且過完camp 鏡仔關係好左 唔係好事咩
點解總有啲唯粉要抬高自己偶像踩低人
D人覺得講野大聲=惡
宜家鏡po仲比狙擊咩宜家入面每個仔嘅fans都有仲點狙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞