見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
企開啲啦
牙米都唔會想自己啲unicorn周圍焫火頭囉
終於講貓貓
張日歡!
佢啱啱出道早期開ig live 有時會抱住啲貓貓 好温柔
想多謝佢照顧牙虎咁耐
估唔到分化撚呢個稱號咁快被遺忘

咁快洗底成功
睇完唔夠喉
牙虎一係唔出聲,一係語出驚人,笑皮皮為mirror伴舞落地獄
有冇諗過不停話佢分化撚其實都係分化緊佢地十二個
都係嘅黑面單嘢我都唔敢留言
不過我一路以嚟真心覺得佢冇大家講到咁差
咪又係啲hater喺度屌跟住啲人憑印象又屌埋一份
你咪就係最大分化撚
Fandom係咁架啦 你估其他fans好清高咩
其他admin冇屌人咩 我都見過啦 仲有yt live洗版話佢走音 黑心 分化撚又係咪啱?去廣告商留言叫佢地唔好用ak又好好?
不嬲fandom都係咁運作 如果所有fans做仆街嘢都入晒班仔數嘅 可以憎晒全隊
無剩係講佢黑面,係講AK修養問題,叫佢最好唔講咁撚多野,好容易露出真性情又話人地誤會佢。

最大問題係佢啲fans,想同佢洗底唔該洗好啲,唔好搞咁多小動作,唔鍾意睇佢嗰啲一定haters? 觀眾唔可以對佢有意見架?
同埋追返啲post先見到啲AK fans好鍾意乘機踩下抹黑其他隊友,將問題轉移人地度,居心叵測,路過見到都覺得好有目的性。

Alton Stanley都有好多人對佢好地有意見格,,負評比較多,但佢地啲fans無出嚟踩其他隊友。
咁人地出黑Po你唔講?人地支持手足你唔講?
去廣告商留言叫佢地唔好用ak

有無link或相睇下?原來班人都係50步笑百步,甚至有過之而無不及。
唱歌好就點都稱唔上
不過好明顯有進步
Chill Club頒獎禮個日唱得算係咁
仲有話皮皮係七師傅大仔嘅火花真係好正,但綜藝好少見到佢哋呢面
唔係ak拍片自肥都睇唔到虎皮咁有綜藝感嘅一面
江爆生
其實其中一個比人鬧 其他仔都唔會開心啦
唔通真係想鬧到佢地其中一個退團再散咩
咁難得香港開始棒得起一隊本土跳唱男團 真係唔容易
之前造星一出左十強但未做決賽時係apm見到佢同陳仔一齊睇嚴祺出show
咁岩見到佢地兩個話想影張相,AK果種nice同warm係勁真心。
原本係好鍾意ian但因為接觸過佢之後
決賽投左比AK,因為佢值得擁有我呢票
夠大把人無為Fans道歉啦
姜次次為Fans道歉?阻到幾多次工作人員?
AL D粉絲鬧送完禮物比DJ DJ唔播歌 佢有道歉?

咩叫「為自己行為負責」?
佢叫粉絲咁做?
粉絲做錯就入佢數
唔見有粉絲做啱事 做善事你入埋AK數?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞