見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
仲有好多hater煮死poki喎,AK呢啲濕濕碎啦
如果講到ak個人係咁假,我諗唔會有咁多圈內人同佢friend啦
睇左咁多訪問綜藝果d,佢個人真係傻下傻下架炸
之前係自己story講話自己無買粉,我覺得用字可以再好d嘅,但d人就解讀成佢暗串al買粉
同埋我地ig見唔到佢地互動就等於佢地真係無互動咩,係咪要咩都post哂出黎大家先滿意????

好多時成日話佢地分化嘅都係fans囉
好撚柒
唔知AK 睇唔睇到,
我認為佢可以試下走以前郭富城果種情歌路線,

即係唔好彩呀, 或者後備男友呀, 無緣份呀果堆,

但唔係陳小春果種苦男人歌路。
老虎不知幾型
老虎同 Lokman AK Alton 唱人車誌 sharp 咗好多
不過我鍾意佢短頭髮多啲!
我都覺得jer勁靚仔
我都係睇唔過眼你地ak fans,都係嗰句,洗白還洗白,唔好拖埋其他人。上面個ak fans將啲人歸納某人fans,佢有咩目的好明顯啦,立心不良

向廣告商投訴,見到上面有人講咗唔至ak 1個受影響。
我都想見到mirror發展好啲,你有心就叫佢地唔好踩嚟踩去。
我無話要影響你啲咩,唔好諗多咗。
佢就黎呼吸都有人唔鐘意
其實咩事
BBQ ur 春袋
其實你話自己又唔係fans
你仲上心過我哋鏡粉
係咪方便你企道德高地咋
講緊呢個post,一個二個叫我睇其他post做乜撚嘢即係否認唔到呢個post啲AK fans真係好惡死就spin去第二度
叫你睇吓其他post都叫好惡死
有冇諗過你先入為主覺得個個ak fans十惡不赦咁
閱讀理解有問題,幾時話你叫我睇其他post就叫好惡死
講緊你哋鬧其他成員其他fans嗰啲留言呀
其實有幾多人有鬧其他成員,至少我自己冇,樓主冇,吉野妹都冇
個個都有唔好嘅fans,點解要一碌鳩打死一船人?
咁講其他人d fans 鬧ak 你又唔話佢地惡過閪?
Support AK
三個冇又spin其他人喇
你淨係講你哋呢句已經先入為主啦
呢個post大部份ak粉真係純粹平反得個少部份
佢都痴撚線
我一句都冇講過仲欣賞jer唱歌好聽
真係戇鳩仔為反而反
有啲淨係入嚟留言話好感動支持ak點樣又屌其他人
你一嚟就話ak fans 惡過閪,我問番你其他人d fans 都有鬧過ak 係咪又惡過閪都唔得
都幾搞笑,話人惡過閪鬧其他人
問番佢其他人咁做係咪惡過閪都係spin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞