見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
人地呀jer都無野,仲同佢攬頭攬頸,啲外人仲肉緊過當時人
佢冇咩觀眾緣啫
睇d 訪問 成員對佢評價幾好
係幾個都話佢最有義氣,mirror真心話訪問,各自揀最想多謝邊位成員,有幾個都揀咗ak。
佢以前自己都去過做練習生差唔多出道
講真佢係有咁嘅能力有自信係造星入面。

不過講真係jer三首物語太犀利,同埋本身Ak講過一直好想證明自己。唔多唔少一定會有少少失望
不過佢好似同al edan 個堆冇咁friend
係呀仲有其他好似對Jeremy評價都幾好
果陣花姐好似事前放風俾AK有機會拎獎,再去輔導原以為陪跑嘅Anson lo 所以宣佈果下AK心理落差都幾大,真心咗 黑咗面
AK好正又靚仔
睇啲綜藝其實佢好照顧人
叱吒佢真係似唔開心多過黑面
支持AK
睇佢訪問講佢喺廁所望住個叱咤章半個鐘好有憧憬,覺得佢其實好pure好似中學生咁,更加憐惜佢
AK感覺上係蠢蠢哋但好有義氣又願意照顧其他人,其實佢都幾好呀
呢排好似close返,ig story 有互動,前排台慶後個live又飲edan同al杯野
弊在其他人唔受呢套,佢以後都要修飾下自己講嘢

係睇唔過眼啲人作到咁大加鹽加醋屈佢, ak 平時講嘢同埋睇佢ig已經知佢係低B仔
可能做嘢少啲搵佢哋合作,多數都係佢同陳仔
黑之呼吸頭幾句已經表明心跡

人們剖析我的臉
不發一語 (不發一語) 呼氣吸氣 便引動謠言
一分 半秒 論斷 何其 片面
眉頭額角 怎 去辨認 良善
當刻要哭 因何變污點
如真的痛心 因何要欺騙
所以我鍾意佢起碼佢唔做作幾real
成日覺得佢有啲斗雞
AK有時都好細心㗎見牙姜咬住隻玩具象 即刻好肉緊咁話污糟 叫佢唔好咬但又就住力咁費事整親姜仔

見到佢嘅進步 只要一直進步唔好再重蹈覆轍 就越嚟越多人支持同欣賞了 加油啊AK
以前望佢個樣好串mk仔,而家覺得佢似低B
最近睇佢youtube啲片同以前認知嘅佢都差幾遠
初初印象麻麻 但後期覺得佢其實唔差
睇得出佢好有義氣同埋真心對兄弟 係節目/訪問有時都睇得出
新歌幾啱佢幾好聽 可以loop同埋睇到佢有反省
只係份人衝動咗啲 牙爆你見到就收下火啦
講真有幾多人真係好早已經有睇mirror go
大部份人係咁咦睇之前造星一開頭嗰啲同埋叱咤就講到佢好撚串好有野心

Lokman Ian都笑佢傻仔
我第一眼睇佢都係話不了,後來無意中睇到佢啲youtube片,發覺原來唔係嗰回事,再慢慢發掘關於佢嘅野,愛上了
宜家真心對佢改觀了
睇到你開嗰個ak post同埋Mirror成員投票嗰個
睇完都好心痛
諗咗好耐決定開post平反!
明明老闆好撚蠢
呢度真係幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞