見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
到宜家都唔明點解會傳佢地不和
ak係唔開心冇獎攞先黑面 頒到銀已經冇咩表情 jer同ak同年 一樣由細開始睇叱吒 所以jer知道佢失落個獎好down 就傻下傻下咁喺台上面安慰佢
但係唔知點解咁多人覺得 jer串鳩ak ak唔抵得jer
同埋見佢成日照顧,鼓勵姜b
早兩日姜b扮食奶嘴果度個個笑佢,ak 攬住佢話冇事冇事
玩咩
企定唱歌都走晒音
唔明佢憑咩覺得自己好過jer會有獎
你係支那人慣左共產?
ak好靚仔
見啲人成日郁啲就話佢 本身冇乜好感
但了解完之後覺得佢好正 睇啲訪問呀節目呀成員都一致話佢好有義氣
有集全民造星2佢嬲花組係因為覺得mirror再上去俾人整個排名榜好侮辱定唔知咩但佢自己好似係排名中上 講真要嬲都未輪到佢 佢嬲係因為班兄弟咁俾人再批評 所以覺得佢唔似平時網上留言咁差 佢只係唔識做藝人嘅表面功夫不過加油呀成隊都要 好支持本土文化
嗰刻唔開心好正常
點解連失望一下都唔畀
直頭要幫成個大仔組平反再promote啦
花姐應該係安排咗團體訪問主力係 Lokman 同 AK答
佢兩個講嘢得體同一唱一和
好似啲記者問點睇姜茸事件同193串鳩曾志偉
佢兩個應該係Mirror入面轉數最快同成熟
好鐘意佢哋用歌講出自己感受
好似唔係淨係聽歌 而係deep talk 緊
好中意佢首黑之呼吸
成首歌好啱佢
上年佢solo嘅第一首特登 我都好中意
但佢嘅solo比起Jer Edan佢地
好似少人留意啲 明明都唔差
AK Alton Stanley
呢3個我都唔知佢哋衰咩
我好鍾意佢 跳又得 唱又得
唔知你會唔會睇連登post
加油呀Ak
我都覺
例子係玩疊疊字段片
個下突然成車靜咗一陣
無人理佢 然後繼續對al同Edan起哄
就係個一下我覺得佢太想表現自己

而且佢玩綜藝太認真 睇到我有啲尬
只能講佢勝負慾強
最中意睇有AK alton stanley lokman 既mirror go
上個post 見到AK負皮多過正皮,
仲要冇咩人同佢平反
好慘
一直唔覺佢串 佢拍vlog 好傻仔咁

反而Ian就堅串
本身覺得佢最靚仔,不過佢個樣太似劉馬車
大飲茶第二段

撩牙gif

性格既野...人無完美
總之拎到好作品就支持
睇好黑之呼吸
我都好中意佢,AK加油!
因為佢知如果排再比賽,排較後既隊員會被打擊得好緊要,尤其frankie, alton, tiger呢類跳唱實力無咁好既隊員,但唔代表佢地唔值得係mirror有一席位
成日覺得佢講嘢傻更更同埋真心膠咁
江𤒹生做綜藝真係好搞笑好落力
睇佢D片永遠笑到痴線
多謝樓主出左呢個Po幫AK平反
真心佢只係直左D無咁圓滑
但係真係一個善良 真心 有義氣既好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞