見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
我淨係諗起佢星2出story影射edan al抄外國跳舞表演
真人應該同打天下個角色一樣鳩鳩地
所以我覺得佢做得幾好
睇佢同jace果段dance crossover
覺得佢行跳唱會紅過anson lo
https://youtu.be/QcEiJSpdS_A
1:59 應該係臨時決定自抽
睇完之後覺得佢都幾可愛班兄弟又真係一齊陪佢癲
睇嚟大家都放開咗件事
+1 覺得唔係嬲人 係自己唔開心
有d野做過就係做過
多次公開ig, tg暗串隊友
自己admin話edan垃圾又唔出聲
真係有義氣嘅人唔會咁樣做
不過哩d係資深mirror粉先知
所以我係唔會原諒佢

只係希望佢以後生生性性
唔好再搞自己隊友
不過話時話之前個post Alton負皮都幾幾多
究竟佢衰咩
鬥智鬥力大考驗1
佢好man 好靚仔
有時又好溫柔
收皮啦支那人,改兩次名都掩蓋唔到你睇百度當秘笈嘅支那本性

AK係Man啲個種男人
係一個男人睇mirror一隊入面
算係比較容易接受個個
AK好man把聲又好J
但唱功真係畀啲心機
成日覺得佢唱歌唔夠Power
同佢個人好唔夾
真,pk 偷食屌fans 老母但個個都話原諒佢
ak 拎唔到獎失望冇表情就畀人話黑面
越睇越可愛
AK你error遊抱住芝麻條片我loop左10萬次
可唔可以po多啲講多啲你啲貓
終於有AK平反post
雖然預咗有班人會入嚟負評但都要講

之前就係咁攻擊Ian話佢個樣閪之類
結果隔咗一段時間佢仍然默默耕耘做音樂 拍戲都唔差

其後就到AK黑面
相信之後都會睇到AK係點嘅人 唔洗爭住當日

覺得Ian依種人應該幾醒 心思細密 又係男校成長
AK同Ian都fd到 本身心地應該唔會差得去邊
其實我對呢件事好不解⋯⋯AL又唔差
都係良性競爭
黑之呼呼真係好正
佢算係最有綜藝感 識搞下氣氛
唔是鏡粉但中意睇佢同車腎嘅互動
https://youtu.be/U27BOuy_LWs
睇佢YouTube真係睇到勁多貼地嘅Mirror幾子
好撚好笑佢哋平時d互動
今年有edan MC mike Manson bee 肥仔 EagleAK點爭
😊嗰單係抵屌
但係admin屌人佢點管 唔通要代佢公開道歉咩
鏡圈日日打大交咁 fans嘅嘢都要處理咪好撚唔得閒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞