見咁多人講mirror,想幫下Ak 平反

745 回覆
1727 Like 224 Dislike
啱啊
同埋突然諗到 記得好似係電台/yt問答片 佢講alton發脾氣會打牆都問咗對方話ok先講 顧及對方感受抵讚
江𤒹生世一
呢Part真係幫老闆加好多分
佢真係好好仔
正返少少視聽
佢admin當時攻擊嗰個係edan,話佢垃圾
佢admin話”唔係佢果皮”先係同AL admin講

另外見到樓上有曾經喺第二個公海post不停抹黑隊友嘅生粉上水
希望以後可以注意下自己言行
唔好再幫偶像招黑
謝謝Ching
不過佢啲admin都係鳩
就算私人ig/ whatsapp講都唔代表無問題
上面仲有人護航真心cls

利申:唔是爵屎,但睇唔過眼ak成日玩針對搞鳩Edan
成日覺得佢果啲照顧兄弟樣都係扮出黎比鏡頭影
果次叱吒佢都露馬腳啦,嬲到連大表哥攬返佢都照推
踩得老闆多數係其他鏡仔嘅Fans,睇完踩老闆嘅Comment一笑置之就算
好嘅地方就睇唔到睇唔到,其他嘢就放大嚟講

難聽啲講你地班所謂鏡粉真係好撚低質

利申新生粉
我愛老闆
你自己接受唔到事實就話人低質
你何嘗唔係一條低質生粉
同啲Hellos一樣北韓心態,好就聽差就ban
新生粉+1
上面好多大家踩佢嘅嘢我都miss咗嗰段時期 畀唔到咩cm 但好多嘢佢確實有做過大家要拎返出嚟講係正常嘅 而問題在於 佢都做過好多抵讚嘅嘢 但點解其他粉絲都睇唔到 只係捉住少少嘢瘋狂diss佢
我又唔覺好尷尬
不過算啦引到班ak fans留言好事嚟賺咗
其實呢個post反黎反去咪又係果幾個
你睇吓佢哋幾撚執着
由佢啦
一句講哂佢心地唔好
同意發生過就係發生過 都無得開脫
但睇見12個仔依家咁有團魂
佢哋之間如果有心結都似處理咗

明白大家都會護主
但咁執着噉不停diss團員
主擔見到會開心咩?

AK之前情緒表現可能唔理想
但真係唔係壞心腸囉
之前蘋果有單話鏡粉九展打人
但其實193fans嚟
其實佢性格都唔係好啱食呢行飯有時講嘢太真
Btw希望佢繼續努力好多人都好鍾意佢
佢參賽講過「做dancer個陣好唔鍾意企係後面,點解企前面唔係自己」

講左出口真係蝕底,謙虛少少會死?
咩年代呀仲要下下扮謙虛
呢個唔關年代事

係香港娛樂圈生態

冇人叫你要勁假

但若果至少打左個八折,七折,冇咁蝕底

若果叱吒當晚佢喺阿Jer上台前主動攬佢一下,成件事當堂唔同哂,亦唔會咁多人針對佢

你可以話「唔開心都要咁假?」你辦公室對頭人升職你都會扮嘢講句恭喜啦,何況係娛圈仲要又話「稱兄道弟」?

咁咪變成之後局面囉

只怪佢經驗少,唔識得走精少少

一開始唔太認識mirror既成員,對Ak印象就係個次黑面個報導,然後早排有機會見到佢真人,真人好可愛好爽快又好活潑,對佢完全改觀,已入mirror坑,全部都好nice好正
中段覺得D題目其實AK識答但都讓lokman答 等佢有得食壽司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞